Αντιγηραντική Κρέμα Κριτικές

Όταν πρόκειται για την αντι-γήρανση κρέμες, τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται ανάλογα με το τι σας ταιριάζει το καλύτερο. Η γήρανση είναι μια κοινή ανησυχία, ιδίως μεταξύ των γυναικών. Κατά τη διάρκεια της προ της εμμηνόπαυσης και της εμμηνόπαυσης, το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει σημάδια της γήρανσης, με ρυτίδες, τα άκρα, λεπτές γραμμές και βαθιές αυλακώσεις. Μερικές φορές, όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να δούμε μεγαλύτερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Το καλύτερο αντι-γήρανση κρέμες, που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο δέρματος, θα πρέπει να μπορούν να ασχοληθούν με την ξηρότητα του δέρματος, τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές, άνιση τόνος του δέρματος, ορατή πόρους, τραχύ και θαμπό δέρμα, κηλίδες και τα σημεία ηλικίας. Ας μάθουμε περισσότερα για το καλύτερο αντι-γήρανσης κρέμα από ορισμένες αντιγηραντική κρέμα σχόλια.
Αντι-γήρανση Κρέμα ρυτίδων? Μια αντιγηραντική κρέμα ρυτίδων εργάζεται πάνω στο δέρμα σας με την εξάλειψη των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια και τις ρυτίδες στο μέτωπο. Το προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό σκοτεινό δέρμα κάτω από τα μάτια, διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, αναζωογονεί γήρανση του δέρματος και επαναφέρει νεανική εμφάνιση. Σύμφωνα με την αντιγηραντική κρέμα σχόλια, αντιρυτιδικές κρέμες πρέπει να περιέχει φυσικά συστατικά όπως τα αποσπάσματα του κόκκινου κρασιού, τα εκχυλίσματα κολλαγόνο, Matrixyl και φυσικά βάση κρέμας. Matrixyl είναι ένα πεπτίδιο χαλκού που βοηθά το δέρμα παράγει τη δική του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι ουσίες αυτές είναι εκείνοι οι οποίοι εμποδίζουν την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ ένα άτομο είναι νέος. Ρετινόλη (ένα ακόρεστο οινοπνεύματος που παρουσιάζεται στα θαλάσσια λαδιών από συκώτια ψαριών και συντίθενται βιολογικά από το καροτένιο), είναι ένα άλλο αποτελεσματικό συστατικό των αντι-γήρανση κρέμες ρυτίδων. Λειτουργεί σε μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τις βαθιές γραμμές στο δέρμα. Έχει θετική επίδραση στην βελτίωση των ήδη υπαρχόντων ρυτίδων και αποτρέπει οποιαδήποτε νέα. Εκχύλισμα Ροδιού, επίσης, βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου και καταπολεμά αποτελέσματα της οξείδωσης και της γήρανσης. Άλλα ευεργετικά συστατικά των εν λόγω αντι-ρυτίδων προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι νάτριο hyraluronate, PANEX and Sophora εκχυλίσματα, γλυκερόλη, και βιταμίνη C.
Αντι-γήρανση κρέμα προσώπου? Αν υπάρχει κάτι που προκαλεί περισσότερο κακό για το δέρμα, εκτός από όλους τους άλλους παράγοντες, τότε είναι η έκθεση στον ήλιο (υπεριώδεις ακτίνες). Είναι ένα προφανές γεγονός ότι το πρόσωπο υπόκειται σε περισσότερο φως του ήλιου από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Εκτός από την προστασία του δέρματος από τη ζημιά από τον ήλιο, τότε η κρέμα πρέπει να προκαλούν επούλωσης ή άλλες αλλαγές στα κύτταρα του δέρματος. Σύμφωνα με την αντιγηραντική κρέμα σχόλια, τα αποτελεσματικά συστατικά αντι-γήρανσης κρέμες προσώπου πρέπει να περιλαμβάνει βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη D και βιταμίνη Ε. Εκτός από αυτές τις βιταμίνες, μέταλλα όπως το σελήνιο και ο ψευδάργυρος θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν. Το λυκοπένιο (καροτενοειδές που κάνει τις ντομάτες κόκκινες), αντιοξειδωτικά, φυτικά εκχυλίσματα και ενώσεις που ελαφρύνει τον τόνο του δέρματος είναι τα άλλα πράγματα που αποτελούν μέρος της μερικά από τα καλύτερα αντι-γήρανση κρέμες στην αγορά.
Η τακτική και σωστή χρήση των αντι-γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος, όταν συνδυάζεται με άλλους παράγοντες, αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην παραγωγή το δέρμα να φαίνεται πιο υγιεινό και πιο νέα. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, και ειδικά όταν είστε θυμωμένοι, πεινασμένα ή συναισθηματικά αναστατωμένος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες προστίθενται στην αυξανόμενη θερμότητα στο σώμα και έχουν την τάση να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στο δέρμα. Είναι καλύτερα να φορέσει ένα καπέλο ή γυαλιά ηλίου, όταν έξω στον ήλιο? Ιδιαίτερα κατά το μεσημέρι.
Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων χόρτα βοηθά επίσης στην θρέψη του δέρματος και η μείωση του ποσοστού της δημογραφικής γήρανσης. Απέχουν από τη χρήση δραστικές χημικές ουσίες και την κατανάλωση των μεταποιημένων ή συσκευασμένων τροφίμων. Επιλέξουν τα προϊόντα που είναι περισσότερο φυσικά με βάση και τα τρόφιμα τα οποία είναι βιολογικά από τη φύση. Ενσταλάξουν τεχνικές διαλογισμού για την αντιμετώπιση ψυχική, συναισθηματική και φυσική πίεση που επηρεάζουν το δέρμα, σε σημαντικό βαθμό, την αύξηση της διαδικασίας γήρανσης. Πέρα από όλα αυτά τα πράγματα, να κρατάτε το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο και να καθαρίζονται, οι άλλοι πιο σημαντικοί παράγοντες που βοηθούν να σταματήσουμε τη γήρανση του δέρματός σας, σε κάποιο βαθμό.
Από τα παραπάνω αντιγηραντική κρέμα σχόλια, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το δικαίωμα αντι-γήρανσης κρέμες που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του δέρματός σας. Δεν είναι όλες οι αντι-γήρανση κρέμες αποβεί επωφελής για όλους, καθώς όλοι οι τύποι δέρματος δεν είναι το ίδιο. Εξοικειωθείτε με όλα τα χαρακτηριστικά της κρέμας που θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε και να του δώσετε μια δοκιμή. Είναι καλύτερα να περάσουν λίγο χρόνο με έναν δερματολόγο, γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας και των διαφόρων αναγκών της και στη συνέχεια να επιλέξουν το καλύτερο αντι-γήρανσης κρέμα που θα βοηθήσει να κρατήσει την ηλικία σας ένα μυστικό!