Πώς να επιζήσει μια διάσπαση

Ναι, ξέρω ότι είναι τρομερό να περάσουν από μια διάσπαση. Οι αγώνες, οι παρεξηγήσεις, οι κινείται έξω και η μόνη φορά, όλοι κάνουν τη ζωή τόσο πολύ σκληρή, και να αφήσει όλοι αναρωτιόταν ακριβώς πώς να επιβιώσουν μια διάσπαση. Bryan Adams εκφράζεται η συναισθηματική έξαρση τόσο όμορφα στο τραγούδι του Όταν σας πηγαίνουν στο στίχο,? Έχω περιφέρεται γύρω από το σπίτι όλη τη νύχτα,? Αναρωτιέστε τι στο διάολο να κάνω,? Είμαι προσπαθεί να συγκεντρώσει, αλλά το μόνο που μπορώ μπορούν να σκεφτούν,? είστε εσείς.? Καλά το τηλέφωνο δεν δαχτυλίδι cuz φίλοι μου δεν είναι κατ 'οίκον,? Είμαι κουρασμένος της ύπαρξης μόνος,? Πήρε την τηλεόραση, cuz παίζοντας τραγούδια του ραδιοφώνου που μου θυμίζουν? Σας.
Ακόμη και αν έχει τη χειρότερη διάσπαση στην ιστορία των σχέσεων, είναι φυσικό για κάποιον να χάσει κάποιον τον οποίο μοιράζονταν μια σχέση με. Οχι γιατί δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον άλλο ή κάποιος καλύτερα, αλλά γιατί η παρουσία τους είχε γίνει μέρος της ζωής σας. Είναι φυσικό, εάν thats τι περνάτε, και σίγουρα δεν είναι το τέλος του δρόμου. Όλα όσα πρέπει να κάνουμε είναι να εργαστούμε στη γνώση πώς να επιβιώσουν μια διάσπαση, με έναν υγιή τρόπο. Αυτό, αγαπητέ μου, είναι αυτό που είμαι εδώ για να σας βοηθήσει με.
Πώς να επιβιώσετε σε μια Break Up - άκρη # 1? Όταν κατά τη διαδικασία της επιβίωσης μια διάσπαση, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε κανέναν. Ομοίως δεν έχει ούτε δικό σου λάθος ήταν πρώην σύντροφό σας. Ήταν απλά το τέλος μιας νήμα - η σχέση έπρεπε να τελειώσει κάποια μέρα, και έτσι έπραξε. Αυτή η φιλοσοφία θα σας βοηθήσει να καθαρίσει το μυαλό σου από όλες τις ενοχές και το θυμό. Συχνά οι άνθρωποι, γυναίκες κυρίως, τα ίδια ευθύνη για τη διάλυση, έστω και αν ήταν λάθος του άλλου εταίρου. Μην το κάνεις αυτό, αγαπητέ μου. Μόλις έρθουν σε συμφωνία με το γεγονός ότι η σχέση αυτή πεθαίνει anyways, θα αισθανθείτε ανακούφιση που είναι τελικά πάνω. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να αντιμετωπίσουν μετά από μια διάσπαση. Διαβάστε για περισσότερα σχετικά με τις θετικές επιβεβαιώσεις μόνος που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το διαδικασίας ανοικοδόμησης.
Πώς να επιβιώσετε σε μια Break Up - άκρη # 2? Ok! Έτσι, κάνατε την μία εβδομάδα πένθος και το κλάμα όλη τη νύχτα. Είναι πλέον καιρός να επανακτήσει τον έλεγχο της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ότι ο μόνος που έχει τον έλεγχο της βασιλείας της ζωής σας .. είστε εσείς! Πιό έτσι, έχετε μια ζωή, γλυκιά μου, και απλά επειδή είχατε μια σχέση διαλυθεί, δεν σήμα το τέλος της ζωής σας επίσης. Ξεκινήστε την εκτέλεση τακτικών δραστηριοτήτων σας. Πάω στη δουλειά, να παρακολουθήσουν τις τάξεις σας, πηγαίνετε στο αγαπημένο καφέ ή παμπ σας και πάλι. Εν ολίγοις, ζουν τη ζωή σας, γιατί, θα πρέπει να. Δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό. Συχνά φαίνεται ότι παρά την αντιφατική αντίληψη, επιζών ένα διάλειμμα για τους άνδρες είναι πιο δύσκολο σε σύγκριση με τις γυναίκες. Φίλε! Chill out, πάμε παρέα με τους φίλους σας! Διαβάστε για περισσότερα σχετικά με συμβουλές για να έχετε πάνω από ένα διάλειμμα και να προχωρήσουν μετά από μια διάσπαση.
Πώς να επιβιώσετε σε μια Break Up - Tip # 3? Surviving μια διάσπαση για τις γυναίκες φαίνεται πιο σκληρή, διότι, από τις γυναίκες της φύσης, όπως η σταθερότητα, κατά μέσο όρο. Ως εκ τούτου, η αναστάτωση που προκάλεσε η διάλυση μπορεί να τους αναγκάσει να αισθάνονται κατάθλιψη για το νέο κενό στη ζωή τους. Καλά το μέλι, που είναι εντελώς φυσιολογικό. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να το ξεπεράσεις. πρέπει να ορίσετε εσείς επιβεβαιώσει, για τον πολύ κλισέ, αλλά χρήσιμη γραμμή Εάν είστε άγαμοι σήμερα, fret όχι. Είναι μόνο λόγω της μελλοντικής προσευχές τους συνεργάτες σας. Ναι, το ξέρω ότι είναι πολύ εκεί έξω, αλλά σε μια σοβαρή σημείωση, μόνο και μόνο επειδή μια σχέση δεν δούλεψε, δεν σημαίνει ότι κανένας στο μέλλον, θα, σωστά; Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με θέματα σχέσεων και πώς να χειριστούν μια διάσπαση.
Πώς να επιβιώσετε σε μια Break Up - Συμβουλή # 4? Post διάλυση είναι η ώρα για ranting σε φίλους. Βοηθά πραγματικά. Οχι μόνο επειδή παίρνετε για τη διαφυγή από το σύνολο των επιθετικότητα ή συναίσθημα, αλλά και επειδή έχετε εταιρεία ανά πάσα στιγμή. θετικότητα τους σίγουρα θα τρίψει μακριά από εσάς και να σας βοηθήσει επίσης. Πιό έτσι, οι περισσότερες σχέσεις βλέπω ανθρώπους δαπανών μικρότερο και λιγότερο χρόνο με τους φίλους τους. Έτσι, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνει μέχρι τους. Συναντηθείτε με τους τακτικά, κρεμάστε έξω και να κάνω ό, τι ήταν ρουτίνα για εσάς στο παρελθόν. Θα σας δώσει μια αίσθηση οικειότητας και άνεσης, καθώς και την ευτυχία. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για το πώς να ασχοληθεί με ένα διάλειμμα και να ασχολούνται με μια διάσπαση.
Πώς να επιβιώσετε σε μια Break Up - Συμβουλή # 5? Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου μεθόδους για να επιβιώσουν μετά από μια διάσπαση. Πιστεύω στη φιλοσοφία ότι ένα υγιές σώμα οδηγεί σε ένα περιεχόμενο και υγιές μυαλό. Έτσι, η εργασία έξω, συμμετέχετε σε μια γυμναστική, να πάτε για τρέξιμο καθημερινά. Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά και ευτυχισμένη. Η τακτική άσκηση όχι μόνο θα σας κάνει να τεχνίτη, αλλά και πιο ευτυχισμένοι, καθώς και. Ας το παραδεχτούμε, που φαίνεται καλό θα σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμα καλύτερα, σωστά; Έτσι, είτε πρόκειται για γιόγκα ή το γυμναστήριο-σης, της κατάρτισης αντίστασης ή τρέξιμο, κάτι που σας βοηθά να διώξετε έναν ιδρώτα, θα λειτουργήσει για σας.
Μία από τις προαιώνιες τεχνικές για να επιβιώσει μια διάσπαση είναι να προχωρήσουμε και να έχουν μια σχέση ριμπάουντ. Αυτή είναι μια σχέση που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτό που έχετε συγκεκριμένες συναισθηματικό δεσμό με. Όσο και αν τέτοιες εργασιακές σχέσεις, η πρότασή μου θα ήταν να τους αποφύγει. Θα μπορούσε να έχει μια παρενέργεια από σας να πάρει πάρα πολύ προσκολλημένοι στη σχέση, όπως τη μετάβαση από το ένα στο άλλο εθισμό. Έτσι, συγκέντρωση και εστίαση σε σας και θα μπορείτε να δείτε πώς να επιβιώσει μια διάσπαση. Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα.