Κτίριο ένα υπόστεγο αποθήκευσης - Πώς να χτίσει ένα υπόστεγο αποθήκευσης

Ένα υπόστεγο αποθήκευσης είναι μια δομή, να χτίσουν έξω από το σπίτι, έτσι ώστε να υλικά κατάστημα, συνήθως υπαίθρια εξοπλισμού. Προστατεύει τον εξοπλισμό σας από τις σκληρές καιρικές συνθήκες, και ταυτόχρονα να τους κρατά ως εγγύηση. Αν και υπόστεγο αποθήκευσης δομικά έτοιμα συστήματα, που διατίθεται στην αγορά κάνουν την εργασία σας αρκετά εύκολο, καθώς το μόνο που χρειάζεται να συγκεντρωθούν όλα τα μέρη μαζί. Κτίριο ένα υπόστεγο αποθήκευσης των δικών σας μπορεί να είναι αρκετά τολμηρό. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ρίξουν ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.
Οι προπαρασκευαστικές εργασίες κατά την οικοδόμηση ένα υπόστεγο αποθήκευσης? Πριν δημιουργήσετε ένα υπόστεγο αποθήκευσης μάθετε αν πρέπει να πάρετε άδεια από τις τοπικές αρχές. Σε μερικά κράτη, που δεν απαιτούν καμία άδεια, αλλά σε ορισμένες πολιτείες και αν η δομή είσαι κατασκευής υπερβαίνει τα 120 τετραγωνικά πόδια, τότε θα πρέπει να πάρει άδεια από τις αρχές. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ιδανικό σημείο για την οικοδόμηση μιας υπόστεγο αποθήκευσης, σε επίπεδη έδαφος θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι το σημείο που θα επιλέξετε για την κατασκευή αποθήκευσής σας ρίξουν δεν έχει καμία υπόγεια καλώδια ή σωλήνες, όπως επιζήμιες αυτές θα σήμαινε ότι θα πρέπει να δαπανήσει ένα αξιοπρεπές ποσό για τις επισκευές τους. Ο σχεδιασμός είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για κάθε επιτυχημένη δραστηριότητα, το ίδιο συμβαίνει σε υπόστεγο αποθήκευσης κτίριο. Πρέπει να προγραμματίσετε το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του υπόστεγου, ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο σκοπεύετε να το χτίσει. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να χτίσει το υπόστεγο για την αποθήκευση εξοπλισμού εξωτερικού χώρου σας, ελέγξτε πόσο διάστημα θα χρειαστεί να τις αποθηκεύσετε. Είναι σοφό να κρατήσει λίγο περισσότερο χώρο από ό, τι θα χρειαζόταν, δεδομένου ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη στο μέλλον. Μετά από εξωτερική αποθήκη σας ρίξει το σχέδιο και το σχέδιο είναι έτοιμο, η λίστα περιλαμβάνει όλα τα πράγματα που θα απαιτούσε την κατασκευή του υπόστεγο αποθήκευσης.
Πώς να χτίσει ένα υπόστεγο αποθήκευσης;? Η πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση μιας υπόστεγο αποθήκευσης θα είναι το ξύλο, το οποίο θα πρέπει να προβούν δοκούς δαπέδου, στηρίγματα τοίχων, πόρτες και στην οροφή. Οι υλικού, όπως καρφιών, μεντεσέδες, έρπης ζωστήρας, μπλοκ γωνία και πρόκες οροφή απαιτούνται επίσης για την κατασκευή ενός υπόστεγο αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε ένα πριόνι για να κόψετε το ξύλινες σανίδες. Ξεκινώντας την κατασκευή από τα κάτω, δηλαδή πρώτα ο καταστρώματα όροφο, στη συνέχεια, τους τοίχους και την οροφή, στη συνέχεια, είναι μια ιδανική μέθοδος, ειδικά εάν εργάζεστε μόνοι. Χρησιμοποιήστε πασσάλους ή μπλοκ θεμέλιο για τη διασφάλιση της πατάρι όροφο στο έδαφος. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την ανέγερση των τοίχων με ξύλινα κουφώματα. Χρησιμοποιήστε τα νύχια για την εξασφάλιση της ξύλινες σανίδες στο ίδρυμα. Αφού τελειώσετε με τα τείχη, να καθορίσει την πόρτα ή το κλείστρο που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αγοράσετε είτε ένα κλείστρου ή να κάνετε τη δική σας πόρτα από τις πρώτες ύλες. Κάνοντας μια πόρτα με δική σας θα είναι σχετικά φθηνή. Βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά τα μέρη πλήρως εξασφαλισμένα, πριν ξεκινήσετε για τον καθορισμό της οροφής. Προκειμένου να καθορίσει τη στέγη, θα πρέπει να στήσει δύο ξύλινες κολώνες, περίπου 2 με 3 πόδια, στο κέντρο του ξύλινου τοίχου, ένας πάνω από τον μπροστινό τοίχο και το άλλο πάνω από τον τοίχο πίσω. Επισυνάψτε ένα πλαίσιο αυτών των πυλώνων τρέχει δεξιά πέρα ​​από το υπόστεγο, χωρίζοντάς το σε δύο ίσα μέρη. Στη συνέχεια μπορείτε να διορθώσετε τις ξύλινες σανίδες, με το ένα άκρο στο τέλος πλαίσιο και άλλα στο πλευρικό τοίχωμα. Η κατασκευή της στέγης είναι μια κουραστική δουλειά, και αν δεν θέλετε να το κάνετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά ή πλαστικά στέγες για το υπόστεγο αποθήκευσης.
Όντας ένας εύκολος στόχος, αξιοποιώντας ένα υπόστεγο αποθήκευσης θα λάβει μόλις λίγες ώρες, κάτι που μπορείτε εύκολα να το κάνετε σε ένα Σαββατοκύριακο. Γνωρίζοντας πώς να οικοδομήσουμε ένα υπόστεγο αποθήκευσης δεν θα είναι μόνο να σας βοηθήσουν να κρατήσετε υπαίθριο εξοπλισμό σας ασφαλή, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε ξυλουργικές εργασίες, και το πιο σημαντικό να σας υπενθυμίσω των ημερών παιδικής ηλικίας σας, όπου μπορείτε χρησιμοποιήσετε για να οικοδομήσουμε και να σπάσει πολλά των πραγμάτων.