Custom τηγάνια ντους

Τα προσαρμοσμένα τηγάνια ντους θεωρηθεί ως υποκατάστατο της μπανιέρες και είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Υπάρχουν διάφορα είδη τηγάνια ντους διαθέσιμα στην αγορά. Πλαστικά, τα κονιάματα και fiberglass είναι τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τηγάνια ντους.
Custom Ντους τηγάνια? Τα περισσότερα από τα τηγάνια στην αγορά διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη. Ωστόσο, τα προσαρμοσμένα τηγάνια ντους που είναι εύκολο και γρήγορο να εγκατασταθεί, είναι επίσης διαθέσιμα. Τα τηγάνια ντους αποτελούν μια σημαντική συνιστώσα του καμπίνες ντους. Τα πλαστικά σκεύη ντους είναι στεγανή και να επιλυθούν πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος των πλοίων της γραμμής. Το έθιμο τηγάνια ντους που κατασκευάζονται από fiberglass είναι ακριβά. Κονίαμα σχέδια ντους είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή. Vinyl αδιάβροχη μεμβράνη χρησιμοποιείται μαζί με αυτές τις λεκάνες ντους.
Custom Made Ντους τηγάνια? Τα υλικά που απαιτούνται για την οικοδόμηση μιας προσαρμοσμένης τηγάνι ντους είναι κόντρα πλακέ, βασικό πυροβόλο όπλο, ασφαλτούχες επενδύσεις, λατέξ πρόσθετο μίγμα κονιάματος, ντους τακτικών γραμμών τηγάνι, τροχός φτυάρι βαρέλι, κατάστρωμα μυστρί λάσπη και ένα μαχαίρι χρησιμότητας.
Για να οικοδομήσουμε ένα τηγάνι ντους, ένα κόντρα πλακέ πάχους 3 / 4 ίντσας θα πρέπει να τοποθετείται πάνω από δοκούς που είναι 2 με 10 ίντσες στο μέγεθος. Δημιουργεί το δάπεδο του τηγανιού ντους. Μια τρύπα στο κέντρο του κόντρα πλακέ εξυπηρετεί το σκοπό της αποχέτευσης. Ένα φύλλο ολίσθησης που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του κόντρα πλακέ θα πρέπει να καθοριστούν κατά το δεδομένο χώρο στο δάπεδο. Ασφαλτούχες επενδύσεις ή σακούλες σκουπιδιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο. Σε μεταλλικό πλέγμα, που να ταιριάζει το εμβαδόν του δαπέδου πρέπει να προβλεφθούν και στη συνέχεια το όλο πράγμα θα πρέπει να καθοριστούν με το κόντρα πλακέ με τη βοήθεια ενός βασικό πυροβόλο όπλο.
Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι να τεθεί κάτω φλάντζα του συγκροτήματος αποστράγγισης μαζί. Ένα μείγμα από κονίαμα και πρόσθετης latex θα πρέπει να παρασκευάζονται σε καροτσάκι. Ο σκοπός πίσω από τη χρήση latex πρόσθετο αντί του νερού, είναι να δώσει το μείγμα μεγαλύτερη δύναμη συμπίεσης. Το κονίαμα μίγμα καταρτίστηκαν με βάση την παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη για την πλήρωση των κρεβάτι ντους. Το κρεβάτι πρέπει να συμπληρώνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μια κλίση προς το κέντρο, το οποίο διευκολύνει την αποστράγγιση. Μετά από τη συσκευασία του κονιάματος σφιχτά, θα πρέπει να αφήνονται να ωριμάσουν για τουλάχιστον 24 ώρες.
Μετά την ωρίμανση του κονιάματος, μια επένδυση τηγάνι ντους πρέπει να τοποθετηθεί πάνω του. Ακόμη και αν η επένδυση είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από το εμβαδόν του δαπέδου, θα πρέπει να επιτρέπεται να κρέμεται επάνω στο πλευρικά τοιχώματα. Η υπερβολική επένδυση θα πρέπει να διπλώνεται σε κάθε γωνία και, στη συνέχεια, μέσα από μια συρραφή κοντά στους περισσότερους stud. Η επένδυση θα πρέπει στη συνέχεια να διπλώνονται πάνω από το cub ντους και συρράπτονται από το εξωτερικό. Μια τρύπα πρέπει να κοπεί με ένα μαχαίρι στο κέντρο του σκάφους της γραμμής.
Προετοιμασία λάσπη κατάστρωμα είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία της ανάπτυξης προσαρμοσμένων τηγάνια ντους. Είναι παρασκευαστεί με την ανάμειξη ενός μέρους κάθε του νερού και του τσιμέντου σε πέντε τμήματα της άμμου. Το τηγάνι ντους πρέπει να γεμίσουν με το μείγμα και με κλίση προς το κέντρο για την αποστράγγιση πρέπει να διατηρηθεί. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα να αφήσει ένα κενό 1 1 / 4 ίντσες γύρω από τον αγωγό. Η λάσπη πρέπει να συσκευάζονται κατάλληλα με τη βοήθεια ενός σπάτουλα. Το επίπεδο των περιφερειακών περιοχών ή την περίμετρο του τηγανιού ντους πρέπει να είναι ακόμη και. Το κατάστρωμα στρώμα λάσπης είναι το κορυφαίο στρώματα της λεκάνης ντους, θα πρέπει να τελειώσει σωστά.
Με την ολοκλήρωση της παραπάνω βήματα, η διαδικασία της συνήθειας τηγάνι ντους καταλήγει. Το παραπάνω άρθρο παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές για την εγκατάσταση πανευρωπαϊκών ντους.