Πώς να Denim Bleach στο σπίτι

Denims είναι μοναδικά. Το βλέμμα που δίνουν είναι μεγάλη, δεν έχει σημασία αν το ύφασμα είναι καινούργιο ή παλιό. Είναι μια-πρέπει να έχουν στην ντουλάπα σας. Διάφοροι τύποι εξαρτήσεις, όπως πουκάμισα, φορέματα, φούστες, παντελόνια, σακάκια, τσάντες, τσάντες, παντελόνι capri, cutoffs, παπούτσια, καπέλα, σκούφους, κάλτσες, μαργαρίτα δούκες είναι όλες διαθέσιμες σε denims. Denims είναι γνωστή για την αντοχή τους και εξαιρετική άνεση. Αυτό δεν είναι όλα, denims έρχονται σε διάφορα άλλα χρώματα μαζί με το μπλε αυτά.
Denim βαφή υφασμάτων είναι δύο τύπων, δηλαδή. βαφή λουλάκι και το θείο βαφή. Ενώ η βαφή indigo γίνεται για το παραδοσιακό μπλε χρώμα ή αποχρώσεις παρόμοιο με αυτό, το θείο βαφή γίνεται για τα άλλα χρώματα όπως το μαύρο, πράσινο, γκρι, ροζ, σκουριά, κόκκινο και μουστάρδα. Αυτές είναι επίσης γνωστή ως denims χρώμα. Μια ξεθωριασμένη ύφασμα είναι ένα κομμάτι αντιπαθούν και αγνοείται από τους πάντες. Αλλά, αν το ύφασμα είναι ξεθωριασμένα τζην, γίνεται μια δήλωση στυλ και ένα μοντέρνο φθορά. Ξεθωριασμένα τζην έχει μια διαφορετική γοητεία που δεν είναι ακόμη ένα σκοτάδι ή μια νέα denim έχει. Λεύκανση denim είναι πολύ δημοφιλής επειδή δίνει μια εντελώς νέα εμφάνιση και η μοναδικότητά της ένδυσης. Τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά κάθε φορά που πείραμα σχετικά με μια νέα στολή. Έτσι, να πάρει πρόθυμοι να μάθουν πώς να denim χλωρίνη στο σπίτι; Ας μάθουμε.
Denim μπορεί να λευκανθεί με πολλούς τρόπους. Παρακάτω είναι μια απλή και εύκολη σταδιακή διαδικασία για να σας βοηθήσει να ξέρετε πώς να denim χλωρίνη στο σπίτι.
Bleach Denim
Υλικά που θα χρειαστείτε:? Denim στολή? Bleach? Bucket? Γάντια? Εφημερίδα ή πλαστικό? Σφουγγάρι? Διαδικασία:
Βήμα 1: Συμπληρώστε 3/4th από ένα μεγάλο κουβά με ζεστό νερό. Πρόσθεσε ένα στο δύο μεσαίου κύπελλα της χλωρίνης στο νερό. Ανακατέψτε το νερό καλά.
Βήμα 2: Αν και 2 μπολ της χλωρίνης είναι επαρκής, μπορείτε να διαφοροποιούν το ποσό της χλωρίνης που πρέπει να προστεθεί ανάλογα με το πόσο λευκό θέλετε η στολή να είναι. Αλλά, να είστε σίγουροι ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει την ποσότητα.
Βήμα 3: Μόλις η λύση είναι έτοιμη, να φοράτε τα γάντια από καουτσούκ. Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίσει τα χέρια σας από την καύση, λόγω της χλωρίνης.
Βήμα 4: Τώρα, βουτιά του denim στον κουβά. Θυμηθείτε να ανοίξουν οι πτυχώσεις πριν από τη βύθιση και την περαιτέρω εξάπλωση αυτή στον κουβά σωστά. Γι 'αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο κάδο διαθέσιμα. Βεβαιωθείτε ότι το τζιν σας είναι εντελώς εμποτισμένο με νερό και όχι μέρος μένει πάνω από το νερό.
Βήμα 5: Κρατήστε το denim εμποτισμένο με αυτό το διάλυμα χλωρίνης για 10 λεπτά περίπου. Επίσης, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το χρόνο παραμονής σύμφωνα με την επιθυμητή λευκότητα.
Βήμα 6: Κρατήστε τη μετακίνηση του εμποτισμένο denim συνεχώς να αποφύγει ένα ενιαίο χώρο να πάρει πάνω από λευκασμένη.
Βήμα 7: Μόλις ο χρόνος που απαιτείται είναι πάνω, αφαιρέστε το denim από τον κάδο. Δείτε αν τυχόν ο τομέας επαφίεται αλεύκαστο. Αν ναι, μπορείτε να το κρατήσετε ως έχει και να έχουν ένα ωραίο σχέδιο. Ή να παρακολουθήσουν βήμα 8.
Βήμα 8: Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι, τρίψτε το διάλυμα χλωρίνης όποτε θέλετε.
Βήμα 9: Αν μια ευρύτερη περιοχή αφήνεται αλεύκαστο, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του denim και μουλιάσει για λίγο περισσότερο χρόνο.
Βήμα 10: Όταν η διαδικασία της λεύκανσης είναι πάνω, αφαιρέστε το ύφασμα και να το κρεμάσετε για την ξήρανση. Τοποθετήστε ένα χαρτί ή πλαστικό για το εμβαδόν του δαπέδου κάτω από αυτό να αποφευχθούν τυχόν ζημιές δάπεδο.
Μετά από να μάθει αυτή την εύκολη διαδικασία για το πώς να denim χλωρίνη στο σπίτι, θα ήταν πάρα πολύ αποχώρησε για να το δοκιμάσετε. Έτσι, τζιν χλωρίνη και ετοιμαστείτε να μετατρέψει όλα τα βλέμματα προς το μέρος σας!