Do It Yourself (DIY) Επισκευή Ιδρύματος

Λόγω της έκθεσης σε διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χιόνι, κλπ., οι ρωγμές και τις διαρροές στα θεμέλια των σπιτιών μας είναι υποχρεωμένες να συμβεί. Δεν πρέπει να αγνοηθεί, και οι εργασίες επισκευής θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως, αλλιώς θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη. Εάν μισθώνετε έναν επαγγελματία, αυτός δεν θα είναι μόνο σας χρεώσει με πολλά, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης πολλές ενοχλήσεις, λόγω της παρουσίας των εργατών στο σπίτι για αρκετές ημέρες. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να το κάνετε μόνοι σας. Για να κάνετε το DIY επισκευής θεμέλιο επιτυχία, το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό είδος των εργαλείων και την υπομονή να ακολουθήσει ορισμένες οδηγίες προσεκτικά.
Ίδρυμα Επισκευή διαρροής
Αυτό είναι το πιο εύκολο επισκευή θεμέλιο DIY. Πρώτον, η ρωγμή πρέπει να καθαρίζονται με μια συρμάτινη βούρτσα και στη συνέχεια, περνώντας ένα ρεύμα του νερού μέσα από αυτό, όλα τα χαλαρά δεσμεύεται σωματίδια που βρίσκονται εντός της ρωγμή μπορεί να αφαιρεθεί. Αφήστε το να στεγνώσει καλά. Το επόμενο βήμα είναι να γεμίσουν τα σχισμή με ασβέστη που βασίζεται patching υλικό. Ενώ αγοράζοντας ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει αυτό που είναι κατάλληλο για μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Πριν από την εφαρμογή της ρωγμής, η επιδιόρθωση υλικού θα πρέπει να βυθιστούν σε νερό. Δεδομένου ότι περιέχει ασβεστόλιθο, θα επεκταθεί, ενώ στερεύει και γεμίζουν τις ρωγμές εντελώς. Αφού έχει στερέψει, εφαρμόστε μία στρώση φινίρισμα της συγκόλλησης για την επισκευή του Ιδρύματος.
Ίδρυμα Επισκευή ρωγμών
Υπάρχουν ορισμένα υλικά και εργαλεία που είναι απαραίτητα και θα πρέπει να είναι μαζί σας για το κάνετε μόνοι σας την επισκευή ιδρύματος. Τα απαιτούμενα εργαλεία περιλαμβάνουν - δύο διαφορετικούς τύπους trowels: το ένα είναι που δείχνει και το άλλο είναι για σοβάτισμα, σφυρί, κατσαβίδι, σμίλη, σύρμα-βούρτσα, ασκήσεις, κλπ. Το οικοδομικό υλικό που απαιτείται για το σκοπό αυτό είναι τσιμέντο, άμμο και κονίαμα.
Κατ 'αρχάς, κόψτε τα χαλαρά κονιάματος στην περιοχή γύρω από τη ρωγμή με τη βοήθεια ενός σμίλη. Καθαρίστε όλη τη σκόνη και τα συντρίμμια που απλώνεται γύρω ως αποτέλεσμα της σμιλεύματος του κονιάματος χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο-βούρτσα. Κάνετε ένα μίγμα άμμου και τσιμέντου με το ποσοστό ένα μέρος του τσιμέντου σε δύο τμήματα της άμμου. Για αυτό το κονίαμα, βαθμού άμμο και τσιμέντο κατασκευαστή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλιστεί η καλύτερη πρόσφυση. Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αυτό το μίγμα πρέπει να είναι ελάχιστες. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι το τσιμέντο και την άμμο πρέπει μείγμα καλά. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο μέρος της επισκευής του ιδρύματος DIY, γιατί η επιτυχία των εργασιών επισκευής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά η την άμμο και το τσιμέντο έχει συνδυάσει με τον άλλον. Τοποθετήστε το μείγμα στη ρωγμή χρησιμοποιώντας το κατάδειξης σπάτουλα. Συνεχίστε κατά μήκος του μήκους του ιδρύματος, όπου η ρωγμή έχει αναπτύξει.
Μήπως αυτό το έργο σταδιακά και προσεκτικά. Αν το κάνετε μέσα στη βιασύνη, είναι πιθανό ότι οι χαλαρές κενά αέρας μέσα στη ρωγμή. Ως αποτέλεσμα, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Όταν το κονίαμα είναι ακόμα υγρή, ρίξτε μια ξύλινη επίπεδη επιφάνεια και να το τρέξετε για την περιοχή στην οποία έχετε εφαρμόσει την κονιάματος, προκειμένου να καταστεί η επιφάνεια επίπεδη. Έτσι, η δουλειά του για τον καθορισμό των ρωγμών είναι πλήρης. Τώρα αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον δύο ημέρες. Στο διάστημα αυτό, κρατήστε καταιονισμό λίγο νερό πάνω του μερικές φορές (2 - 3 φορές), έτσι ώστε το κονίαμα παίρνει επεκτάθηκε και mends τη ρωγμή σωστά. Όταν θα έχει θεραπευτεί, μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα σε αυτήν.
Πριν να αναλάβουν DIY επισκευής ίδρυμα, πρέπει να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Εάν η κατάσταση του ιδρύματος είναι αρκετά σοβαρή ή περίπλοκη, είναι πάντα προτιμότερο να λάβουν τη βοήθεια ενός επαγγελματία.