Eye Τεχνικές Μακιγιάζ

Εφαρμόζοντας το σωστό μακιγιάζ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τις γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική ομορφιά τους, κρύβουν το (λίγο) ατέλειες και βασικά φαίνονται πολύ πιο σίγουροι. Ένα από τα μέρη διασκέδασης οποιουδήποτε καθεστώτος μακιγιάζ, είναι το μακιγιάζ στα μάτια. Παίζοντας μέχρι τα μάτια, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μακιγιάζ ματιών καθορίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να επιτείνει αυτό το αξέχαστο χαρακτηριστικό. Μετά από όλα, εκτός από το σύκο σέξι, δεν είναι λαμπρή μάτια smokey το επόμενο πράγμα, που θα παρατηρήσετε στην Angelina Jolie; Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν προσπαθούν να τονίσει τα μάτια τους για τον φόβο ότι ένα κακό μακιγιάζ στα μάτια, θα κολλήσει έξω και να σας κάνει να δούμε πραγματικά απαίσιο. Ωστόσο, μακιγιάζ των ματιών δεν είναι όλοι ότι είναι δύσκολο. Με λίγη πρακτική και λίγο πειραματισμό μπορείτε να πάρετε ένα βλέμμα που είναι σέξι και απλά τέλεια για σένα.
Το πρώτο πράγμα που εξετάζει για την επίτευξη των τέλειο μακιγιάζ στα μάτια είναι να διακρίνει το μάτι εμφάνιση που θέλετε. Αυτό θα μπορούσε να βασίζεται με την ευκαιρία ή το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η εμφάνιση είναι δεμένα μαζί για να αποφύγουν τα χαρακτηριστικά από την αναζήτηση ακατάλληλα. Έτσι, αν έχετε επιλέξει ένα μακιγιάζ ματιών που είναι λερωμένο και σιγοκαίει? Γυαλισμένη και κομψή ή απλά τρελό, είναι εδώ μια ματιά σε μερικά από τα πιο ευπροσάρμοστο και επαγγελματικές τεχνικές μακιγιάζ ματιών εκεί έξω.
Μακιγιάζ Συμβουλές Για τα μάτια
Χρησιμοποιώντας ένα Primer: Χρησιμοποιώντας ένα αλφαβητάρι για το βλέφαρο διασφαλίζει όχι μόνο την ομαλή εφαρμογή, αλλά και μια μακράς διαρκείας μακιγιάζ ματιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κομμάτι από ένα έναυσμα ή ένα concealer και την εφαρμόζουν σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, το οποίο δένει από το μαστίγιο γραμμή προς τα φρύδια. Η σκόνη-σε ένα στρώμα από ημιδιαφανή σκόνη, για την εξομάλυνση της εμφάνιση και την πρόληψη ζαρώσει.
Επιλέγοντας το Eye Shadow: Ανάλογα με το βλέμμα των ματιών που επιλέγετε, είτε πρόκειται για τις σέξι μάτια smokey ή το wacky βλέμμα δράμα Gothic, επιλέξτε τα χρώματα σκιά ματιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για την επίτευξη του κλασικού μάτια smokey, επιλέξτε αποχρώσεις σκιά ματιών από μαύρο, καφέ ή γκρι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως γκρι, μοβ, μπλε, δαμάσκηνο, χρυσό, πράσινο δάσος, χαλκό, μπρούντζο ή μπεζ χρώμα σκιά ματιών. Αγαπώ προσωπικά την μεταλλικές αποχρώσεις του μπλε και του ροδίσει η οποία μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη σκιά ματιών με βάση το χρώμα των ματιών σας. Έτσι, μακιγιάζ ματιών για τα πράσινα μάτια θα είναι διαφορετικό από αυτό που γίνεται για καστανά μάτια. Τα περισσότερα από το χρώμα των οφθαλμών εξαρτήσεις έρχονται σε τρεις, τέσσερις και μερικές φορές ακόμη και πέντε διαφορετικές αποχρώσεις στο εσωτερικό του. Αν και ο στόχος τους είναι να χρησιμοποιηθούν μαζί, αλλά δεν χρησιμοποιήσω όλα ταυτόχρονα.
Ένα κλασικό όλο το βλέμμα του χρόνου μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή επισήμανσης σχετικά με την κάτω από τα φρύδια (δεξιά περιοχή κάτω από τα φρύδια σας), στη συνέχεια, την πιο σκοτεινή σκιά (περίγραμμα σκιά) σχετικά με την πτυχή του βλεφάρου σας, ακολουθούμενο από ένα χρώμα φωτός μεσαία (σκιά βάσης) που μπορούν να πηγαίνετε στο καπάκι ίδια. Ένα μικρό κομμάτι της πιο σκούρο χρώμα χρησιμοποιήθηκε για την εξωτερική πλευρά να δώσει αυτό το είδος σφηνοειδές σχήμα στο μάτι. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται επίσης για να δημιουργήσει το βλέμμα smokey. Ωστόσο, η πρόσφατη μόδα υπαγορεύει τις δύο χρώμα κλήσης με το σκούρο χρώμα στο καπάκι το ίδιο, με λίγη ήπια προς τα πάνω ανάμειξη και ένα γκρι ή άλλο ανοιχτό χρώμα που πηγαίνει για το κάτω από τα φρύδια.
Γραμμή τα μάτια σας: eyeliners διατίθενται σε υγρή ή μολύβι, με μια ποικιλία από εφαρμοστές. Ενώ οι επενδύσεις μολύβι που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των μουτζουρωμένο βλέμμα, τα υγρά χιτώνια έχουν ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε ένα eyeliner στην κορυφή καπάκι για επένδυση όλο τον τρόπο πέρα ​​από την άκρη του βλεφάρου, από την εσωτερική γωνία του ματιού, κατά μήκος των βλεφαρίδων, στην εξωτερική γωνία. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα eyeliner με βάση την σκιά ματιών ή απλά να συνεργαστεί με τα μαύρα και τα καφέ.
Μάσκαρα για τα μάτια σας: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βλεφαρίδα μπικουτί να τονίσω καιρό βλεφαρίδες σας. Τώρα τους επισημάνετε χρησιμοποιώντας μια μάσκαρα. Μην πηγαίνετε μέσα για την επιμήκυνση, πύκνωση ή κέρλινγκ mascaras ή μπορείτε να καταλήξετε με συστάδες να βγαίνει από τις βλεφαρίδες σας (Yew!). Πιστέψτε με μάσκαρα μπορεί να πάει από το αριστοκρατικό to άχρηστος σε δευτερόλεπτα! Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα απόδειξη μουτζούρα και να εφαρμόσουν με ενιαία διαδρομή από τη βάση προς την άκρη των βλεφαρίδων σας (Ποτέ μην προσπαθήσετε να κάνετε το αντίθετο).
Μια τολμηρή μακιγιάζ ματιών θα πρέπει πάντα να συνδυάζεται μακριά με υποτονική μακιγιάζ για το υπόλοιπο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, ολοκληρώστε το βλέμμα σας με μαλακό ή ουδέτερη χείλη και τα μάγουλα γίνει ένα απαλό χρώμα για κοκκινίζει. Με τον τρόπο αυτό, τα μάτια γίνει το σημείο εστίασης της συνολικής βλέμμα σας και έτσι έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.