Πώς να επεκτάσεις τρίχας Glue

Τι είναι η επέκταση μαλλιά;
Φορώντας μια επέκταση τρίχας μέσα προσθέτοντας τρίχες στην αρχική τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που τα φορούν, όπως το πλέξιμο, ύφανση, συγκόλληση και κόλληση τις επεκτάσεις τρίχας. Οι επεκτάσεις τρίχας σας δώσει έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε άμεσα μακριά μαλλιά που έχετε ονειρευτεί για πολλές ημέρες ή εβδομάδες. Μακριά επεκτάσεις τρίχας είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών που επιθυμούν πλέον μαλλιά. Πολλά ινστιτούτα αισθητικής παρέχουν τη διευκόλυνση της κόλλας τις επεκτάσεις τρίχας. Επίσης, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη κόλλα εξτένσιον. Ας συζητήσουμε αυτές τις μεθόδους και να πάρει για να ξέρει πραγματικά για το πώς να εξτένσιον κόλλα.
Μέθοδοι για επεκτάσεις τρίχας Glue
Εδώ είναι μερικές μέθοδοι συγκόλλησης επεκτάσεις τρίχας που θα απαντήσει στο ερώτημά σας για το πώς να εξτένσιον κόλλα.
U Συμβουλή Hair Extension? Η άκρη U επέκταση μαλλιά είναι μια προσωρινή μέθοδος της κόλλας εξτένσιον. Σε αυτή τη μέθοδο για τις επεκτάσεις τρίχας κόλλα, το πρώτο βήμα είναι η εν μέρει τα μαλλιά σας σε τμήματα. U επέκταση μαλλιά άκρη είναι το είδος της επέκτασης τρίχας που είναι προ-κολλημένα. Το επόμενο βήμα είναι να λιώσει η κόλλα για την επέκταση μαλλιά με τη βοήθεια ενός εργαλείου fusing. Τυλίξτε το άκρο και σφραγίζει με το αρχικό κλειδαριές των μαλλιών σας. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε αυτή την επέκταση μαλλιά και πάλι μετά την κατάργησή τους. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να μειώσει τον κολλητό μέρος των χρησιμοποιούμενων επέκταση, και χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας μπορούν να κολληθούν στην επέκταση τρίχα στα μαλλιά σας. Καλό θα είναι να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση επέκταση μαλλιά γίνει από έναν επαγγελματία, προκειμένου να έχουν χωρίς προβλήματα τα μακριά μαλλιά.
Συγκόλληση Κόλλα επεκτάσεις τρίχας? Μέθοδοι κόλλησης κόλλα συνεπάγεται την εφαρμογή των συνδετική κόλλα με την επέκταση των μαλλιών και την εφαρμογή της επέκτασης της αρχικής ανθρώπινης τρίχας. Χρησιμοποιώντας συνδετική κόλλα για να φορέσει τις επεκτάσεις τρίχας είναι η απλούστερη μέθοδος της κόλλας εξτένσιον στην αρχική μαλλιά. Η άρση των επεκτάσεων τρίχας που επισυνάπτονται χρήση αυτής της μεθόδου είναι μια εύκολη μέθοδο. Μια αφαίρεσης συνδετική κόλλα χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τις επεκτάσεις τρίχας. Η κόλλα συγκόλλησης αφαίρεσης τριχών πρέπει να χρησιμοποιείται με κρύο επεκτάσεις κόλλα και όχι με ζεστό κόλλες stick.
Hot Glue Gun Hair Extension? Ένα καυτό πιστόλι χρησιμοποιείται για την κόλλα στην κόλλα επέκταση μαλλιά μπαστούνια. Κολλήστε sticks είναι λιωμένο χρησιμοποιώντας το πιστόλι και κολλημένα στα μαλλιά άμεσα. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα πωλούν τα εν λόγω είδους θερμά πιστόλια.
Με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, φορώντας μια επέκταση τρίχας μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική, και είναι μια συναρπαστική πτυχή της περιποίησης των μαλλιών. Οι επεκτάσεις τρίχας είναι εύκολο να διατηρηθούν και να σας δώσει μια στιγμιαία νέα εμφάνιση. Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης της μια επέκταση τρίχας είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε νέο χτένισμα σας οποτεδήποτε επιθυμείτε. Συγκριτικά, η άρση των κολλητό επεκτάσεις τρίχας είναι μια εύκολη διαδικασία, σε σύγκριση με άλλες επεκτάσεις τρίχας. Με επεκτάσεις μαλλιών, μπορείτε να έχετε πολλά διαφορετικά σχήματα, χτενίσματα και βαφές μαλλιών, και ότι επίσης δεν βλάπτει αρχική τα μαλλιά σας. Τέλος, το χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται για να κολλήσετε τις επεκτάσεις τρίχας είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους του φορώντας τα εξτένσιον. Ελπίδα αυτές οι μέθοδοι της κόλλας εξτένσιον απαντήσω στην ερώτησή σας για το πώς να εξτένσιον κόλλα.