Πώς να κερδίσει πάνω από ένα Guy

Παίρνετε πεταλούδες στο στομάχι σας, ακόμη και στη θέα του. Μπορείτε όνειρο κάθε βράδυ γι 'αυτόν που πηγαίνει κάτω στις λυγισμένα γόνατα, ζητώντας σας να είναι πριγκίπισσα του. Αλλά τα προβλήματα πραγματικότητα σας όταν ξυπνάτε. Δεν σας έχει προσεγγίσει ακόμη και ως φίλο. Αναρωτιέστε πώς να τον κάνει να ερωτευτεί με σας. Εδώ είναι συμβουλές σχέσης για τις γυναίκες και μερικές συμβουλές για το πώς να κερδίσει έναν άντρα.
Πώς να κερδίσει έναν άντρα;? Ο ασφαλέστερος τρόπος για να κάνει μια τύπος για σας, είναι να είσαι ο εαυτός σου και δεν κάνει καμία προσχήματα. Να μην απεικονίζουν τον εαυτό σου ότι είναι απλό και φιλόξενο, όταν στην πραγματικότητα είστε επιδεικτική και φανταχτερός. Απλά είσαι ο εαυτός σου και ο τύπος θα σέβεται και θα θαυμάσετε σας για να μην "δήθεν". Guys τείνουν επίσης να τρέξει μακριά από τα κορίτσια που έχουν την τάση να προσκολλώνται? Ως εκ τούτου αποφεύγουν συχνά να τον καλέσετε ή ελέγχου του χρόνου του.
Όταν στην εταιρεία, φόρεμα ελκυστικά, αλλά σε μια αξιοπρεπή τρόπο. Μην φόρεμα σε ένα πολύ φανταχτερό ή φανταχτερός τρόπο, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ο άνθρωπος για να σκεφτεί κανείς είναι εύκολα διαθέσιμα. Αγκαλιάστε τη θηλυκότητα και το φόρεμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος και ο τύπος έχει μάτια μόνο για σας. Δοκιμάστε και να καταλήξουμε σε κάποια ανάκαμψη γραμμές για χρήση σε παιδιά.
Το χαμόγελο είναι ένας ακόμη τρόπος για να κερδίσει έναν άντρα. Χαμογελώντας δεν κοστίζει τίποτα, αλλά το μήνυμα θα φθάσει αυτόν σίγουρα ότι είστε φιλικοί και τύπους σαν τις γυναίκες που είναι εύκολο να μιλήσει ή να πάρει μαζί με. Θα βοηθήσει επίσης να πω καλά πράγματα γι 'αυτόν, εκτιμώ και κολακεύουν τον (μην υπερβάλλουμε!). Ο άνθρωπος θα 'αρέσει να είμαι μαζί σας γι' αυτό. Έχετε υπομονή και ο άνδρας είναι βέβαιο ότι θα κάνει την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν τρόποι να πει εάν ένας τύπος σας συμπαθεί. Θυμηθείτε να είναι αξιόπιστο ταίρι του και ένας φίλος πρώτα, και στη συνέχεια μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας (αν δεν κάνουμε το βήμα μέχρι τώρα).
Πώς να κερδίσει ο πρώην-φίλος σου;? Εάν έχετε τον είχε, τον έχασε και επιθυμούν να τον έχουμε ξανά? Μην ανησυχείτε, υπάρχουν τρόποι για να κερδίσει πρώην φίλο σας. Αλλά αν υπάρχει μια άλλη συστροφή, όπως και αν έχει μια φίλη τώρα και τον θέλετε για να απελευθερωθούμε από αυτήν και να επιστρέψει σε εσάς. Και πώς να κερδίσει ένα αγόρι με μια κοπέλα; Θέσπιση τις ακόλουθες μεθόδους για να κερδίσει έναν άντρα.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί του ξανά και να είναι ο φίλος του. Μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά σίγουρα πιο εύκολο από ό, τι να κάνω φίλους με έναν ξένο. Θα είναι επίσης χρήσιμο αν αναλογιστούν τη συμπεριφορά σας και τη δική έως και τα σφάλματά σου που οδήγησε στη διάλυση της σχέσης. Δείξτε ενδιαφέρον για πράγματα που του αρέσει να κάνει, μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχουν σε μερικές, αν είναι δυνατόν. Υπενθυμίστε τον για τις όμορφες ώρες που περάσαμε μαζί. Να είστε προσεκτικοί να μην επαναρχίσει το παιχνίδι επίπληξης!
Να μην εμφανίζονται ότι θέλετε να τον απελπιστικά πίσω, απλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Θα πρέπει να είναι γλυκός, καθώς και η στάση της οθόνης, την ίδια στιγμή. Μην πάντοτε να αποδέχονται προσκλήσεις του και μερικές φορές προσπαθώ να αποφευχθεί γραπτών μηνυμάτων ή καλώντας τον. Σε περίπτωση που ο ίδιος αποκαλεί πίσω, είστε στο σωστό δρόμο. Θυμηθείτε να μην ωθεί πάρα πολύ σκληρά όπως μπορεί να τον μπερδεύουν. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσει τον τύπο σας πίσω.
Πώς να κερδίσει ένα αγόρι με μια κοπέλα;? Ρωτήστε τον εαυτό σας αν θέλετε πραγματικά ο τύπος πίσω; Αν είστε απάντηση είναι καταφατική, μόνο τότε θα προχωρήσετε. Ένας τύπος ποτέ δεν θα σας συγχωρέσει για να παίζει παιχνίδια μαζί του για χάρη της διασκέδασης ή αύξηση εγώ σας. Δεν είναι επίσης σωστό να σπάσει τις σχέσεις για χάρη της διασκέδασης. Και πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας;
Τουλάχιστον στην αρχική ημέρες, θα πρέπει να θυμάστε πάντα το γεγονός ότι έχει μια φίλη. Να είστε προσεκτικοί στην καλώντας τον για τις ημερομηνίες, αλλά και ταυτόχρονα φλερτάρει μαζί του. Προσπαθήστε να προσεγγίσει τη φίλη του (αν είναι δυνατόν). Μην εστιάζετε υπερβολικά μεγάλο μέρος της προσοχής σας σε αυτόν, όταν σε μια ομάδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιες άσχημες σκηνές και ένα πάρα πολύ δράμα.
Να είστε φιλικοί και εξυπηρετικοί σε αυτόν, χωρίς να είναι απελπισμένος. Προσπαθήστε να κρατήσετε το βλέμμα και χαμόγελο και όταν σε κοιτάζει. Να μην κοιτάζω σε αυτόν ή μπορεί να νομίζετε ότι είναι ανατριχιαστικός και σας αποφύγει εντελώς. Παιχνίδι δύσκολο να πάρει, αλλά την ίδια στιγμή να ξέρει ότι είστε διαθέσιμοι. Δες αν παίρνει ζηλεύει όταν φλερτάρουν με άλλα παιδιά. Αν το κάνει, είναι σίγουρο ότι θα τον κερδίσει πίσω από την κοπέλα του.
Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η κακή στοματική χρήση φίλη του πριν από αυτόν ή άλλους φίλους θα πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά. Θα απεικονίσει μια αρνητική εικόνα και δεν θα θέλατε να ονομάζεται κα Ζηλεύει.
Διαβάζοντας τη γλώσσα του σώματος ενός άντρα είναι πολύ σημαντικό να μάθετε αν ο τύπος ενδιαφέρεται ή όχι. Μετά τις σωστές μεθόδους και τακτικές που είναι εξαιρετικά σημαντικό να οικοδομήσουμε μια σχέση. Μην κοιτάς έμμονη και απελπισμένοι. Τώρα που ξέρετε πώς να κερδίσει έναν άντρα, ακολουθήστε τις συμβουλές και προσβλέπουμε σε μια μεγάλη σχέση!