Υγρό μετάλλευμα makeup

Για όλους εκείνους που περιορίζουν τη χρήση μακιγιάζ, διότι καταλήγουν να έχουν εξανθήματα ή breakouts, υγρό μετάλλευμα makeup είναι η ιδανική επιλογή. Άτομα με ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα τείνει να αναπτύξουν αλλεργίες του δέρματος, που οφείλονται στη χρήση των καλλυντικών και μακιγιάζ, που περιέχουν χημικές ουσίες, συντηρητικά, αρώματα και τις βαφές. Ορυκτά μακιγιάζ είναι μια αρκετά νέα πρόταση στον κόσμο των καλλυντικών και μακιγιάζ, αλλά είναι γρήγορη κερδίζοντας δημοτικότητα, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Αρχικά, μετάλλευμα makeup διατέθηκε σε μορφή σκόνης, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σε υγρή μορφή, καθώς και.
Υγρό Mineral Makeup Συστατικά? Liquid μετάλλευμα makeup αποτελείται από φυσικά και οργανικά συστατικά, που τα καθιστούν ασφαλή για χρήση σε κάθε τύπο δέρματος, ειδικά για το ευαίσθητο και λεπτό τύπους δέρματος. Δεν περιέχει τέτοιο συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, εξανθήματα ή breakouts. Το χρώμα σε υγρό μετάλλευμα makeup επιτυγχάνεται με την προσθήκη των μεταλλικών χρωστικών. Υγρό μετάλλευμα makeup μπορεί να περιέχει όλα ή μερικά από τα συστατικά, όπως φυτοναδιόνης (βιταμίνη Κ), μίκα, γλυκερίνη, οξείδια του σιδήρου, του ψευδαργύρου, διοξείδιο του τιτανίου, gingko biloba εκχύλισμα των φύλλων, Aloe barbadensis εκχύλισμα των φύλλων, απιονισμένο νερό, Ασκορβυλ φωσφορικών (βιταμίνη C ), εκχύλισμα φλοιού ιτιάς, καλέντουλα, φύκια, χαμομήλι, φρούτα εκχύλισμα από αγγούρι, πηλό καολίνη, θείο, κ.λπ., και πολλά άλλα βοτανική και αλεσμένα ορυκτά στη θάλασσα.
Οφέλη από Liquid Mineral Makeup? Χρησιμοποιώντας υγρό μετάλλευμα makeup είναι μια ασφαλής επιλογή σε σύγκριση με εκείνα που περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες και συντηρητικά. Τα οφέλη από τη χρήση υγρών μετάλλευμα makeup που αναφέρονται παρακάτω:? Συστατικά σε υγρό μετάλλευμα makeup, όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξειδίου του τιτανίου, του προσδίδουν ιδιότητες προστασία από τον ήλιο στο μακιγιάζ. Έτσι, υγρό μετάλλευμα makeup προσφέρει SPF 20 προστασία από τη UVA και UVB, ακριβώς όπως ένα αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα. ? Φυσικά υγρά συστατικά μετάλλευμα makeup, όπως το οξείδιο του σιδήρου και μαρμαρυγίας, του προσδίδουν χρώμα και λάμψη στο προϊόν μακιγιάζ. Έτσι, η χρήση των χημικών ουσιών δεν απαιτείται, για να προσθέσετε χρώμα ή λάμψη. ? Καολίνης πηλό και θείου σε υγρή μετάλλευμα makeup, να βοηθήσει να θεραπεύσει και να προλάβει την ακμή, καθώς έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που αφαιρέσει τις ακαθαρσίες από το δέρμα. ? Υγρό μετάλλευμα makeup είναι αδιάβροχο, υποαλλεργικό, μπορεί να φορεθεί για πολλές ώρες και είναι επίσης δεν ερεθίζουν και μη-μαύρα στίγματα. ? Η κρεμώδης υφή του υγρού μετάλλευμα makeup καθιστά πολύ εύκολο να εφαρμοσθεί και δίνει μια λεία και ακόμα τελειώσει. ? Είναι φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, προστίθενται σε μικρές ποσότητες να καταστεί δυνατή μια ελαφριά εφαρμογή του μακιγιάζ, που είναι άνετο για να φορέσει για πολλές ώρες, καθημερινά. Επίσης, διευκολύνει την εύκολη αφαίρεση μακιγιάζ. ? Στεγνώνει μακιγιάζ υγρών ορυκτών γρήγορα και παραμένει ανέπαφη όλη την ημέρα, γεγονός που καθιστά τον χρήστη φαίνονται φρέσκα και να εξαλείφει την ανάγκη για συχνή αφή UPS. ? Υγρό Ορυκτών σχόλιά Μακιγιάζ? Όπως ανά υγρών σχόλια μετάλλευμα makeup, το καλύτερο υγρό μετάλλευμα makeup προσφέρεται από Illuminare Καλλυντικά. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υγρών μετάλλευμα makeup σε προσιτές τιμές και υγρών ίδρυσή του σε ανόργανα άλατα είναι ιδιαίτερα γνωστή. Άλλα διάσημα εμπορικά σήματα υγρό μετάλλευμα makeup, οι Bare Escentuals, Maybelline, L'Oreal και το MAD
Υγρό μετάλλευμα makeup εισήχθη για πρώτη φορά για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα. Είναι τώρα προτιμήθηκε από τα διάφορα άλλα καλλυντικά προϊόντα και η χρήση της προωθεί υγιές και λαμπερό δέρμα και φυσικά την περιποίηση του δέρματος, ενώ αποκρύπτοντας ουσιαστικά ελαττώματα.