Maple Γεγονότα Δέντρο

Οι Maple δέντρα που βρίσκονται συνήθως σε κήπους και τους σφρίγος για τραπεζαρία τραπέζι μας, όπως το σιρόπι σφενδάμου. Σφεντάμια είναι δέντρα στο πλαίσιο του γένους Acer, η οποία ταξινομείται στην Aceraceae οικογένεια. Υπάρχουν πάνω από 125 είδη Acer δέντρα, που βρίσκονται στην Ασία, την Ευρώπη, τη βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Σφεντάμια είναι φυλλοβόλα δέντρα που μεγαλώνουν σε 10-45 μέτρα σε ύψος. Πολλά σφενδάμι είδη έχουν ένα πυκνό και ινώδη ριζικό σύστημα. Τα κλαδιά δέντρων σφενδάμνου εξαπλωθεί οριζόντια και σχηματίζουν μια συμπαγή στρογγυλευμένο κεφάλι όταν αναπτυχθεί πλήρως. Οι νέοι δέντρα σφενδάμνου έχει μια ομαλή φλοιό που γίνεται καφέ, τραχύ και φελώδης καθώς μεγαλώνουν. Υπάρχουν διαμήκη αυλάκια για αποφλοιώνει τους και πορφυρά μίσχοι των νεαρών φύλλων επί των υποκαταστημάτων τους.
Αυτό αγγειοσπέρμων έχει συστάδες των ανεγείρει λουλούδια, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα που εμφανίζεται μαζί με τα φύλλα. Τα φύλλα είναι μικρά και έχουν 5 αμβλύ λοβούς. Τα φύλλα στροφή προς μια χρυσή απόχρωση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Στα σφεντάμια παράγουν φτερωτό λοβούς του σπόρου, που είναι διάσπαρτες στο φθινόπωρο. Αυτά τα φτερωτά σπόροι φθάσουν στο έδαφος σε ένα ελικόπτερο σαν κίνημα. Οι λοβοί σταθεί οριζόντια, όταν ακόμα πάνω στο δέντρο. Τα μικρά καφέ μπουμπούκια αναπτυχθεί το χειμώνα, για την πλατάνια. Το παρακάτω είναι η επιστημονική ταξινόμηση των Maple δέντρα.
KingdomPlantae? ClassMagnoliopsida? OrderSapindales? FamilyAceraceae? Γένος Acer? Ειδών Α. campestre? Διωνυμικής campestre όνομα Acer
Γεγονότα για Maple Tree? Maple δέντρα είναι τα πιο κοινά δέντρα βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα δέντρα βρίσκονται καλλιέργειας στα Βόρεια Εύκρατη Ζώνη. Ας δούμε μερικά γεγονότα δέντρο σφενδάμνου.
Η λέξη Acer είναι μια λατινική λέξη που σημαίνει «αιχμηρά». Αυτό είναι σε σχέση με τα χαρακτηριστικά αιχμηρά φύλλα του Maple δέντρα. Maple άνθη έχουν την ικανότητα να αυτό-επικονιάζουν. Πολλές ομάδες μπορούν να γονιμοποιούν τους εαυτούς τους. Η άλλη κοινή μορφή της επικονίασης είναι η αιολική. Σταυρός γονιμοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια των μύγες και άλλα έντομα. Οι μικροί καρποί αναπτύσσεται μετά τη γονιμοποίηση, που μετατρέπονται σε φτερωτούς σπόρους. Υπάρχουν δύο μικροί σπόροι που ενώνονται με αδύναμο κρίκο και με δύο λεπτές, το χαρτί όπως τα φτερά σε κάθε πλευρά. Υπάρχουν τρεις φλέβες αρχή ακτινοβολεί στη βάση του φύλλου σε όλα τα δέντρα σφενδάμνου. Τους λοβούς των πολλών δέντρων σφενδάμνου διαμορφώνονται ανάλογα με τις φλέβες. Υπάρχει ένα μικρότερο λοβό και στις δύο πλευρές του μεγάλου στελέχους λεπτός και είναι λαμπρό πορφυρό χρώμα όταν νεολαίες.
Το καλύτερο σφρίγος παράγεται από τη ζάχαρη σφενδάμνου και σφενδάμου βράχο. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την παραγωγή του τελικού προϊόντος σιρόπι σφενδάμου, είναι οι καιρικές συνθήκες. Οι θερμοκρασίες τη νύχτα θα πρέπει να πέσει κάτω από το σημείο ψύξης, αν και θερμοκρασίες γύρω στα μέσα 20 ° C, έχουν επίσης έμμεσες επιπτώσεις για το Maple δέντρα. Η θερμοκρασία ημέρας πρέπει να είναι περίπου 40 ° C, έτσι ώστε το σφρίγος μπορεί να τρέξει εύκολα. Σύννεφα επιβραδύνει το σφρίγος τρέξιμο και το χιόνι που καλύπτει στο έδαφος εμποδίζει εκβλάστηση, παρατείνοντας έτσι την εποχή της ζάχαρης. Maple δέντρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών, που θα αξιοποιηθεί για τους σφρίγος. Περίπου δέκα γαλόνια του σφρίγους παράγεται ανά σεζόν, από 40 ετών δέντρο. Ένα γαλόνι του σιροπιού σφενδάμνου παράγονται 30 - 50 γαλόνια του σφρίγους. Η Native πρόσκληση Αμερικανοί σιρόπι σφενδάμνου ως «Κυβέλη». Το δέντρο που δεν βλάπτουν με οποιονδήποτε τρόπο, όταν αγγίζοντας το σιρόπι, δεδομένου ότι μόνο το 10% του σφρίγος συγκομίζεται από τη συνολική παραγωγή δέντρο της SAP.
Ο φλοιός του Maple δέντρα έχουν στυπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πόνο στα μάτια. Κράμπες και δυσεντερία μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια της έγχυσης του φλοιού. Ο εσωτερικός φλοιός, όταν παρασκευάζεται σε ένα τσάι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διάρροιας και βήχα. Τα εμπόδια του ήπατος και του σπλήνα εκκαθαρίζονται με τη βοήθεια ενός αφέψημα που παρασκευάζεται από τα φύλλα ή φλοιούς των δέντρων σφενδάμνου. Το σιρόπι σφενδάμνου είναι γνωστή ως τροφή για την υγεία και χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης. Το ξύλο χρησιμοποιείται ως καύσιμο και μετατρέπεται σε κάρβουνο εμπορικά. Τα νεαρά βλαστάρια που χρησιμοποιούνται ως μαστίγια στη Γαλλία, καθώς είναι ευέλικτο και σκληρές. Το ξύλο των ριζών που έχουν δεθεί και να χρησιμοποιούνται για μικρό γραφείο-εργασία. Σιρόπι σφενδάμνου είναι βρασμένο περαιτέρω να κάνει σιρόπι σφενδάμου και ημιδιαφανή καραμέλες.
Maple Tree ποικιλιών? Υπάρχουν 100 του Maple ποικιλίες δέντρων, των οποίων αυτά που αναφέρονται παρακάτω είναι τα πιο συχνά γνωστά είδη Maple δέντρα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα περιστατικά δέντρο Maple, ανάλογα με τις ποικιλίες δέντρων σφενδάμνου.
Το ιαπωνικό Maple Tree? Acerpalmatum είναι το βιολογικό όνομα του ιαπωνικού δέντρα σφενδάμνου. Αυτό το δέντρο είναι συνήθως σε Ιαπωνία και Βόρειο Αμερική. Υπάρχουν πάνω από 800 έως 1000 διαφορετικές γνωστό ότι υπάρχουν ποικιλίες του είδους αυτού. Αυτό είναι ένα αγαπημένο δέντρο για τα δέντρα μπονσάι καλλιεργητές. Τα χρώματα της ιαπωνικής δέντρων Maple κυμαίνεται από ανοικτό έως σκούρο πράσινο και βρίσκονται επίσης σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Μπορούν να είναι φως, λαμπερό, μεσαία, μπορντό και μαυριδερός κόκκινο. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά φύλλα στη σκιά του μοβ. Το ιαπωνικό δέντρο σφενδάμνου ανάγκες εύφορο χώμα, με λίγη υγρασία για να αναπτυχθεί καλά. «Fireglow» και «Αυτοκράτορα One» είναι οι συνηθισμένες ποικιλίες που καλλιεργούνται για το φλογερό, τους σκούρα κόκκινα φύλλα, που φαίνονται απολύτως εκπληκτική υπό το φως το βράδυ του ηλιοβασιλέματος. Corollonium »είναι μια άλλη αξιόλογη ποικιλία που έχει πορτοκαλί ροζ χρώμα των φύλλων την άνοιξη. Αυτό το ανθεκτικό δέντρο σπάνια έχουν προσβληθεί από παράσιτα και είναι λιγότερο επιρρεπείς σε ασθένειες σφενδάμνου δέντρο. Μπορεί να αυξηθεί σε μια ευρεία ποικιλία των περιβαλλόντων.
Το κόκκινο Maple Tree: Το πιο κοινό δέντρο με όμορφο, λαμπερό ερυθρό φύλλα, βρίσκεται σε όλη την ανατολική ακτή της Αμερικής. Βρίσκεται αυξάνεται σε Manitoba και νέα γη στη Φλόριντα και μάλιστα όσο το Ανατολικό Τέξας. Το κόκκινο δέντρο Maple μπορεί να αναπτυχθεί σε διαφορετικούς τύπους εδάφους και μπορεί ακόμα και να αυξηθούν σε βουνά με υψόμετρο έως 6.000 μέτρα. Η κόκκινη Maple είναι η πρώτη να ανθίζουν την άνοιξη και έχει μικρή διάρκεια ζωής του μόνο 150 ετών. Αυτά τα δέντρα φθάσουν σε ώριμη ηλικία μόνο μετά από 70 με 80 χρόνια της ζωής του. Το μαλακό ξύλο χρησιμοποιείται για να κάνει χαμηλού κόστους έπιπλα από ξύλο και ξύλινα χειροτεχνία. Το σφρίγος έχει τρυπηθεί για να συγκομιδή μικρές ποσότητες σφρίγος. Αυτό το σκιερό δέντρο είναι πηγή τροφής για τη λευκή ουρά ελάφια και άλκες. Red Maple είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη δέντρο και είναι ευαίσθητα σε πολλές επιδημίες και ασθένειες. Το θράσος κάνει σφενδάμου δειγματολήπτης, σφενδάμι ρόζους δειγματολήπτης και τον Κολομβιανό σκαθάρι ξυλείας είναι τα χειρότερα παράσιτα να επηρεάσει τον Ερυθρό σφενδάμνου δέντρο. Τα έντομα κλίμακας, όπως το cottony κλίμακα σφενδάμι, το φύλλο σφενδάμνου κλίμακα και η κλίμακα oystershell μολύνουν επίσης τον Ερυθρό Maple. Ο σκώρος τσιγγάνων, η Looper Liden, spanworm φτελιάς και το κόκκινο σφενδάμνου spanworm είναι γνωστό ότι τρέφονται με τον Ερυθρό Maple. Αυτά τα δέντρα μπορούν να καλλιεργούνται για το γκαζόν μπροστά και πίσω και θα είναι πάντα να αποδειχθεί ένα ευχάριστο θέαμα, με τα έξοχα χρωματισμένα φύλλα τους το φθινόπωρο.
Αυτά είναι μερικά γεγονότα δέντρο σφενδάμνου που διακρίνουν το δέντρο σφενδάμνου από άλλα φυλλοβόλα δέντρα. Σιρόπι σφενδάμου χρησιμοποιείται ως toppings για κρέπες, βάφλες, γαλλικά τοστ, κλπ. Maples είναι οι πολύτιμοι λίθοι του κήπου, όπως τους πολύχρωμους αφήνει πάντα φωτίζουν το περιβάλλον τους. Ευτυχώς, σφενδάμι δεντροφύτευση είναι τόσο εύκολη όσο και τη φροντίδα των δέντρων σφενδάμνου και κλάδεμα. Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε ένα δέντρο Maple, χρειάζονται χρόνο για να το παρατηρήσει και να απολαύσουν την ομορφιά αυτών των χαρούμενα, γλυκά σφρίγος δέντρα.