Ιαπωνικά Maple μέριμνα των δένδρων,

Ιαπωνικά σφενταμιού χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα ευέλικτο ντεκόρ, κατάλληλο για τους περισσότερους κήπους, αυλές και βεράντες. Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος των ιαπωνικών κήπων. Αυτό το δέντρο είναι πολύτιμες για το φύλλωμά του, που παραμένει όμορφο όλο το χρόνο ακόμα και κατά την φθινοπωρινή περίοδο. Η ιαπωνική σφενδάμνου μέριμνα των δένδρων, είναι αρκετά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα είναι εντελώς συναρπαστική.
Ιαπωνικά Maple Tree
Οι Ιάπωνες σφεντάμια (Acer πλατίνα), που θεωρείται ότι προέρχεται από τις ασιατικές χώρες της Ιαπωνίας, την Κορέα και την Κίνα. Είναι διαθέσιμα στα περισσότερα μέρη του κόσμου σε περίπου 300 διαφορετικές ποικιλίες και χρώματα. Ιαπωνικά σφενταμιού εκτιμάται για μοναδική και λεπτής υφής φύλλα 7-φοίνικες, χρωματιστά σε ποικιλίες του κόκκινου ή πράσινου χρώματος. Τα φύλλα αναπτύσσονται σε ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο που μετατρέπουν από μια εκπληκτικά φωτεινό κίτρινο έως πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα. Αυτά τα δέντρα έχουν ένα βαρύ κορμό και είναι καλλιεργείται σε πολλαπλούς αριθμούς.
Ιαπωνικά Maple μέριμνα των δένδρων,
Ένα πλούσιο, υγρό και καλά στραγγιζόμενα ποιότητα του εδάφους είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των ιαπωνικών δέντρα σφενδάμνου. Η έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν δεδομένου πάρει το φύλλα σφενδάμου καεί εάν εκτίθενται στον ήλιο σε συνεχή βάση. Το χώμα πρέπει να διατηρείται υγρό κατά τη θερινή περίοδο και την περίοδο της ξηρασίας, το πότισμα μπορεί να γίνει με μια μάνικα τοποθετείται στη βάση. Είναι μια καλή ιδέα να αφήσετε το νερό ρέει αντί να ρίχνει άμεσα. Η βάση των αναγκών που καλύπτει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να αποφύγετε τις ρίζες από σήψη από την κάτω βροχή. Μπορούν να διατηρούνται είτε σε ένα σκιερό ή κάτω από ένα φυτό που φυτρώνει γρήγορα να δώσει σκιά. Μπορούν να μετακινηθεί μέσα στο δωμάτιο καθώς απαιτούν ελάχιστο χώρο και μπορεί να καλλιεργηθεί σε ένα δοχείο επίσης.
Εμφάνιση του δειγματολήπτης ξύλο είναι ένα σημάδι της κακής υγείας του δέντρου και τα έντομα αυτά έφεραν στο ξύλινο στέλεχος καθιστώντας το δέντρο ευάλωτα σε ασθένειες. Οι Ιάπωνες πλατάνια που είχαν προσβληθεί από τον αφίδες και οι κλίμακες που προκαλούν πτώση των φύλλων και ένα μέλι σαν να στάζει από το δέντρο. Αυτά τα δέντρα είναι επιρρεπείς σε όλα σφενδάμνου ασθενειών των δένδρων, όπως η μαύρη φλοιό, υγρών εκκρίσεων, επιτόπου πίσσα, μυκητιασική droops, σημεία φύλλων, σπασμένα κλαδιά και το μαγγάνιο ανεπάρκεια.
Ιαπωνικά Maple κλάδεμα δέντρων
Το πιο σημαντικό μέρος της ιαπωνικής σφενδάμνου μέριμνα των δένδρων, είναι η διαδικασία κλάδεμα. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κλάδεμα, σημειώστε όλα τα υποκαταστήματα ή κλαδιά που πρέπει να κλαδεύονται. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα νεκρά κλαδιά και ασθενικά αυτοί ψάχνουν αποκοπεί. Η κοπή του νέου καταστήματος θα πρέπει να γίνει στο σημείο όπου βρίσκονται τα δύο πρώτα φύλλα του υποκαταστήματος. Το δέντρο γίνεται ισχυρότερο και παρουσιάζει σημάδια της υγείας όταν επανεκφύονται μετά το κλάδεμα. Και ενώ την κοπή των κλάδων, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διέλευση κλαδιά έχουν απομείνει στο δέντρο.
Το ιαπωνικό δέντρο σφενδάμου ή οποιοδήποτε άλλο ομώνυμο δέντρο μπορεί να «αιμορραγούν», αφθονία, αν κλαδεύονται κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Θα πρέπει να είναι κλαδεύονται όταν είναι σε μια λανθάνουσα φάση να αποφεύγεται η απώλεια σφρίγος ή αλλιώς θα σκοτώσει το δέντρο. Μπορούν να κλαδεύονται κατά το τέλος του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου. Το κλάδεμα των δέντρων θα πρέπει να γίνει όταν το δέντρο είναι νέος και είναι πάντα καλύτερο να διαδώσει το κλάδεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κάθε φορά που ένα υποκατάστημα κόβεται, χρησιμοποιήστε ένα σφραγιστικό ή στόκος για να ντύσετε το δέντρο. Είναι πολύ σημαντικό να αποφευχθεί η διαρροή από το σφρίγος. Το σφραγιστικό θα βοηθήσει επίσης να επουλωθούν το κόψιμο. Μια απότομη διάτμηση κλάδεμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως καθαρή κοπή θα κάνει το δέντρο να ανακτήσει γρηγορότερα. Μια λύση χλωρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το ψαλίδι να αποφευχθεί η μεταφορά οποιασδήποτε ασθένειας από τον ένα κλάδο στον άλλο.
Ιαπωνικά Maple Bonsai Tree
Ιαπωνικά πλατάνια μπονσάι είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των μπονσάι λάτρεις δέντρο. Έρχονται σε δύο διαφορετικά χρώματα που αποτελούνται από ένα πράσινο χρώμα ιαπωνικό σφένδαμνο και κόκκινου χρώματος ένα. Οι περισσότεροι εμπορικοί καλλιεργητές θεωρούν το κόκκινο χρώμα του αίματος ιαπωνικό μπονσάι σφενδάμνου δέντρο ως το πιο δημοφιλές ανάμεσα στους Ιάπωνες πλατάνια μπονσάι. Ένα ιαπωνικό μπονσάι σφενδάμνου είναι ποτίζεται το πρωί, γεγονός που καθιστά το έδαφος στεγνώσει μέχρι το τέλος της ημέρας. Το χώμα πρέπει να παραμείνει στεγνή κατά το απόγευμα και τη νύχτα για να αποτρέψει τη διαδρομή από την σήψη. Η ποσότητα του νερού που κατακρατείται στο έδαφος πρέπει να διατηρείται στο ελάχιστο.
Ιαπωνικά σφενδάμι μέριμνα των δένδρων, είναι πραγματικά ένας θαυμάσιος τρόπος χρησιμοποίησης του ελεύθερου χρόνου του και δίνει επίσης μια ικανοποιητική αίσθηση. Η ομορφιά του δένδρου κάνει την επιπλέον προσπάθεια που δαπανάται για τη φροντίδα του, πραγματικά αξίζει τον κόπο.