Πώς να εγκαταστήσει παρακαμπτήριος Metal

Αυτές τις μέρες, να πλαισιώσει μέταλλο είναι η προτιμώμενη επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, ενώ επιλέγοντας να πλαισιώσει το σπίτι. Metal πλαισιώσει χρησιμοποιείται ευρέως στα σπίτια που είναι ενέργεια αποδοτική. Η θέρμανση όσο και ψύξη το κόστος που απαιτείται, θα είναι πολύ χαμηλότερα όταν επιλέγετε πλαισιώσει μετάλλων. Επίσης, είναι ανθεκτικά απέναντι σε πυρκαγιά. Τα μεταλλικά παρακαμπτηρίων βρεθούν σε διάφορες ποικιλίες όπως η παρακαμπτήριος αλουμινίου, κυματοειδή πλαισιώσει μετάλλων και αχυρώνες πλαισιώσει μετάλλων. Όταν αγοράζετε πλαισιώσουν μέταλλο, συνοδεύεται από ένα βιβλιαράκι για τις οδηγίες για την εγκατάσταση. Η διαδικασία για την εγκατάσταση πλαισιώσει μέταλλο είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο για κάθε ποικιλία πλαισιώσει μετάλλων. Εδώ, θα συζητήσουμε πώς να εγκαταστήσετε το πλαισιώσει μετάλλων.
Προετοιμασία του τοίχου για να εγκαταστήσετε το Metal παρακαμπτήριος? Πάρτε μετρήσεις όλων των τοίχων κατά την οποία ο παρακαμπτήριος μετάλλου θα πρέπει να εγκατασταθεί. Οι μετρήσεις θα αποφασίσει το ύψος της παρακαμπτήριος απαιτείται χάλυβα. Τώρα ξεκινά η προετοιμασία της επιφάνειας των τοίχων έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα μετά την εγκατάσταση του πλαισιώσει μέταλλο είναι ένα εντυπωσιακό ένα. Αναχώρηση για τα νύχια και αν βρείτε κανένα, σφύρα τους στον τοίχο. Αν βρείτε κάποιο σάπιο κομμάτι ξύλου στον τοίχο, να την αντικαταστήσει. Καθαρίστε ανοικτά όλα τα παλαιά συντρίμμια των χρωμάτων, στόκος ή καλαφάτισμα από τον τοίχο. Εάν κάποια κατάθλιψη έχει σχηματιστεί στον τοίχο το γεμίσει με σφήνες.
Εγκατάσταση του υποστρώματος του Metal παρακαμπτήριος? Πριν να εγκαταστήσετε την πλαισιώσει μέταλλο, ένα υπόστρωμα του αλουμινόχαρτου πρέπει να καθορίζεται στον τοίχο που θα εξασφαλίζει την κατάλληλη μόνωση. Επιλέξτε ένα υπόστρωμα με τρύπες έτσι ώστε το υδρατμών που αποτελεί εσωτερικό θα πάρει μια διέξοδο να βγει. Στερεώστε το υπόστρωμα με τους τοίχους. Εδώ, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες των τοίχων και των άκρων δίπλα σε όλα τα ανοίγματα όπως πόρτες και παράθυρα. Προσέξτε ότι όλες οι αρθρώσεις της underlayment αλληλεπικαλύπτονταν μεταξύ τους, τουλάχιστον μέχρι δύο ίντσες. Όταν έχετε ολοκληρώσει το έργο της διάθεσης του υποστρώματος, είναι η στιγμή να καθορίσει το πλαισιώσει με καρφιά.
Καθορισμό μέχρι το Metal παρακαμπτήριος? Αυτή είναι η πιο κρίσιμη φάση της εγκατάστασης πλαισιώσει μετάλλων. Αν ο καθορισμός δουλειά γίνεται καλά, μόνο τότε θα πλαισιώσουν μέταλλο διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά την εγκατάσταση του φύλλου της πλαισιώσει μέταλλο, είναι σημαντικό να κρατήσει τα φύλλα σε μια ευθεία γραμμή. Θα πρέπει να αναφέρονται στα γείσα και τα παράθυρα για να ελέγξει κατά πόσον η παρακαμπτήριος να είναι παράλληλη προς αυτούς. Και στις δύο, την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη διεύθυνση, οι δύο παρακείμενα φύλλα πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται δύο ίντσες μεταξύ τους. Πλαισιώσει μετάλλων αποτελείται από εργοστάσιο που τρύπες σε αυτό που κάνει τον καθορισμό δουλειά πολύ ευκολότερη. Απλά πρέπει να θέσει τα καρφιά σε αυτές τις τρύπες και τα σφυρί. Γαλβανισμένα καρφιά σιδήρου και χάλυβα των δύο-ίντσας μήκους είναι ιδανικά για το σκοπό αυτό. Βεβαιωθείτε ότι το κάρφωμα εργασία δεν έχει ολοκληρωθεί πάρα πολύ στενά. Αυτό συμβαίνει επειδή πλαισιώσει μέταλλο υφίσταται συρρίκνωση και την επέκταση όταν ο καιρός γίνεται πάρα πολύ κρύο ή ζεστό. Όταν κλείνει ερμητικά, οι κινήσεις του θα παρεμποδιστεί και η παρακαμπτήριος μπορούν να πάρουν κλίση ως αποτέλεσμα.
Ενώ η σφυρηλάτηση, να φροντίσει ώστε το καρφί τοποθετείται κατευθείαν στον τοίχο και όχι σε οποιαδήποτε γωνιακή κατεύθυνση. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε, είναι ότι δεν πρέπει να καθορίσει κάθε καρφί κοντά στην περιοχή κοντά με τη σώρευση των δύο φύλλων της πλαισιώσει μετάλλων. Κρατήστε τα καρφιά σε απόσταση τουλάχιστον έξι ίντσες από αυτές τις αρθρώσεις. Ένα κενό των τριών τέταρτο ιντσών θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή στις γωνίες των τοίχων με σκοπό την εγκατάσταση κεφαλαιοποίησης γωνία.
Χειριστείτε έναν τοίχο κάθε φορά. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο της εγκατάστασης σε έναν τοίχο, μόνο τότε να προχωρήσουμε στο επόμενο. Όταν η εγκατάσταση πλαισιώσει γίνεται, το καπάκι γωνία θα πρέπει να τοποθετηθεί. Οι ζάντες της κεφαλαιοποίησης γωνία πρέπει να τεθεί κάτω από τα σύνορα του φύλλου πάνελ πλαισιώσουν και καθορίζονται από τη σφυρηλάτηση καρφιά, έτσι ώστε το φύλλο και το πάνελ ενώνονται, σταθερά. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βάψετε τους πλαισιώσουν μετάλλου μετά την εγκατάστασή του.
Ελπίδα, τώρα η διαδικασία του πώς να εγκαταστήσετε πλαισιώσει μέταλλο είναι σαφής. Μεταλλικά παρακαμπτήριος έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων τύπων πλαισιώσουν σπίτι σαν να πλαισιώσουν το ξύλο ή το βινύλιο. Metal πλαισιώσει είναι ανθεκτικό και επίσης ανθεκτικά στις αλλαγές θερμοκρασίας. Για να εξασφαλιστεί ότι η πλαισιώσει μέταλλο ανθεκτικό στη διάβρωση, μπορείτε να προσθέσετε τις διάφορες στρώσεις που διατίθενται για τον ίδιο. Μεταλλικά παρακαμπτήριος φαίνεται επίσης ελκυστικό και μπορείτε να εγκαταστήσετε πλαισιώσει μετάλλου ως εκ των υστέρων εξοπλισμού όταν εξετάζει τρόπους βελτίωσης σπίτι. Αν θέλετε να ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το κυματοειδές πλαισιώσει μετάλλων, η τεχνική παραμένει η ίδια, μόνο το υλικό πλαισιώσει θα είναι διαφορετική.