Υπόγειο Mold Καθαρισμός

Υπόγειο είναι εκείνο το μέρος του κτιρίου, το οποίο στερείται συνήθως κατάλληλο εξαερισμό. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ένα υγρό και υγρό περιβάλλον, το οποίο είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μούχλας σε οποιαδήποτε από τις επιφάνειες, με το υπόγειο δαπέδων, των τοίχων, μόνωση, χαλιών, κλπ. Εκτός από ένα υγρό περιβάλλον, leaky σωλήνες ή οροφές, φραγμένο υδρορροών , κ.λπ. είναι όλα συμβάλλοντες παράγοντες για την ανάπτυξη μούχλας. Such μούχλα μπορεί να απελευθερώσει τελικά σπόρια, τα θραύσματα και τα κύτταρα στο εσωτερικό αέρα και αυτή η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, όπως άσθμα και άλλες ασθένειες του αναπνευστικού.
Πώς μπορείτε να ανιχνεύσει Mold στο υπόγειό σας;
Σε περίπτωση που η αύξηση φορμών, μπορείτε να παρατηρήσετε μια μυρωδιά μούχλας στο υπόγειό σας, ακόμα και αν η θέση είναι εντελώς καθαρό. Αν η μυρωδιά επιμένει, ακόμη και μετά τον καθαρισμό της περιοχής με μια ηλεκτρική σκούπα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι για το γεγονός ότι το υπόγειό σας έχει την ανάπτυξη μούχλας. Αλλά οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις η αύξηση φορμών που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των μαύρων (μαύρη μούχλα), λευκό, μπλε ή κηλίδες, οι οποίες μπορεί να φαίνεται θολή ή να αυξηθούν. Τέτοιες κηλίδες μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, η οποία μπορεί να είναι οργανικά ή πορώδη. Ο μόνος λόγος που είναι συχνή έκθεση σε υγρασία και την υγρασία. Ανάπτυξη μούχλας μπορεί να ανιχνευθεί μέσω της μυρωδιάς ή όρασης. Πρέπει να ελέγξετε για την ανάπτυξη μούχλας, αν παρατηρήσετε κάποια peeling χρώμα στο υπόγειο τοίχους. Κάθε διαρροή σωληνώσεων ή στέγες μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μούχλας, η οποία μπορεί επίσης να επηρεάσει το υπόγειο τάπητα, τα έπιπλα και το ανώτατο όριο.
Υπόγειο Mold Καθαρισμός
Ανάπτυξη μούχλας στο υπόγειο δεν πρέπει να παραμελείται, καθώς είναι αναγκαίο για να λυθεί αυτό το πρόβλημα το συντομότερο, ώστε να αποφεύγονται προβλήματα υγείας τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τους κατοίκους. Έτσι υπόγειο αφαίρεση φορμών είναι πολύ σημαντική, αλλά βεβαιωθείτε ότι φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός μάσκα προσώπου, ενώ η καθαριότητα καλούπι από το υπόγειό σας. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει μούχλα στο υπόγειο και την αφαίρεση φορμών. ? Μόλις παρατηρήσετε την ανάπτυξη μούχλας στο υπόγειό σας, το πρώτο και κύριο πράγμα που κάνει είναι η απομάκρυνση του κάθε στοιχείου, η οποία φυλάσσεται στο υπόγειο. Αυτό περιλαμβάνει έπιπλα, χαλιά, μέταλλο ή χαρτόνι κουτιά, κλπ. Αν κάτι είναι άσχημα έχουν προσβληθεί από μούχλα, είναι καλύτερα να την απορρίψει. Διαφορετικά, καθαρισμός και αφήστε το να παραμείνει στον ήλιο για μερικές ημέρες, πριν από τη λήψη της στο υπόγειο. Ένας τάπητας μπορεί να καθαριστεί με ένα ατμόπλοιο ή αφαίρεσης καλουπιών. ? Εν τω μεταξύ, μετά την αφαίρεση τα πάντα, από το υπόγειο, ελέγξτε για τυχόν διαρροές. Εάν υπάρχει καθόλου νερό κηλίδας στους τοίχους, είναι απόδειξη της διαρροής. Βρείτε την πηγή των διαρροών και την επίλυση του προβλήματος. Στερεώστε τη διαρροή σωλήνες ή τις ρωγμές στους τοίχους, περιλαμβανομένων των σφραγίδων παράθυρο. Αν υπάρχει ανάπτυξη μούχλας στο ξύλινο δοκούς, στις θέσεις των εκτιθέμενων μόνωση, τότε είναι καλύτερα να βγάλει το μόνωση και να την αντικαταστήσει με ένα νέο μετά τον καθαρισμό. ? Το επόμενο βήμα στο υπόγειο καθαρισμό καλούπι είναι η εφαρμογή του υπογείου remover μούχλα στους τοίχους και τα πατώματα. Ένα υπόγειο αφαίρεσης μούχλα μπορεί να είναι ένα βιομηχανικό μυκητοκτόνο ή μια λύση σαπούνι και ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια λύση από τέσσερα μέρη νερού και ένα μέρος χλωρίνη. Χλωρίνη μπορεί να σκοτώσει μούχλα, αλλά την ασφάλειά σας φορώντας προστατευτικά ενδύματα, ενώ το χειρισμό χλωρίνη. Τρίψτε και καθαρίστε τις επιφάνειες λεπτομερώς. ? Μετά τον καθαρισμό έχει τελειώσει, ξηρό υπόγειο με αφυγραντήρα. Μπορείτε να βελτιώσουμε τις επιφάνειες αν το επιθυμείτε. Διαφορετικά, μπορείτε να εφοδιάζω πάλιν το υπόγειο ή να επανεγκαταστήσετε τα στοιχεία τα οποία είναι μούχλα-free. ; Αν και καθαρισμός μούχλας στο υπόγειο δεν είναι ένα δύσκολο έργο, είναι επίπονη και πρέπει να είστε προσεκτικοί, όπως είναι το χειρισμό μούχλα, διάλυμα χλωρίνης και άλλων προϊόντων καθαρισμού. Υπόγειο καθαρισμός μούχλας δεν είναι αρκετή για να εμποδίσει την ανάπτυξη μούχλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπόγειο dehumidifier συχνά και τον έλεγχο τυχόν διαρροών σε τακτική βάση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για υπόγειο στεγάνωσης. Τώρα που ξέρετε πώς να καθαρίσει μούχλα από υπόγειο, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις άκρες με τους φίλους και τους γείτονές σας.