Οδός Νομική αμαξάκια του γκολφ - Neighborhood Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων

Οι Street νομικά αμαξάκια του γκολφ και τη γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα που κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο εποχούμενο μπαταρίες. Περισσότερες από 40 χώρες έχουν θεσπίσει νομοθεσία σχετικά με την οδό νομική αμαξάκια του γκολφ και τη γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα. Οι νόμοι αυτοί εφαρμόζονται ειδικά σε αργή κίνηση ηλεκτρικών οχημάτων.
Οδός Νομική Αμαξάκια του γκολφ? Σε περίπτωση οδός νομική αμαξάκια του γκολφ, τους νόμους τους τον καθορισμό και τη ρύθμιση της κατάστασης τη χρήση τους ως εξής:? Street νομική αμαξάκια του γκολφ δεν πρέπει να μπορεί να κινείται με ταχύτητα που ξεπερνάει τα 35 μίλια ανά ώρα. ? Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 4 άτομα για κάθε οδός νομική γκολφ καλάθι. ? Κάθε οδός νομική αμαξίδιο πρέπει να παρέχονται με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα φώτα το κεφάλι, τα πίσω φώτα, φώτα φρένων και τα φώτα στροφής. ? Πρέπει επίσης να παρέχονται με ανακλαστήρες στις πλευρές που εκτείνεται από το εμπρός προς το πίσω μέρος των οχημάτων. ? Είναι υποχρεωτικό για το δρόμο νομική αμαξάκια του γκολφ να έχουν μια εσωτερική και εξωτερικούς καθρέπτες. Τα εξωτερικά κάτοπτρα που απαιτούνται για να τοποθετηθεί στην πλευρά του οδηγού και των επιβατών. ? Παρμπρίζ, τα διαλείμματα στάθμευσης και αριθμός αναγνώρισης του οχήματος είναι μια αναγκαιότητα για κάθε ένα από αυτά τα οχήματα, αν και παρμπρίζ-υαλοκαθαριστήρες δεν είναι υποχρεωτικές. ? Κάθε οδός νομική γκολφ καλάθι, πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων του καθίσματος. ? Κάθε όχημα αυτού του είδους πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό του κατασκευαστή Προέλευσης, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα όχημα χαμηλής ταχύτητας. ? Ένα κάρρο γκολφ δεν απαιτούν από τις ασφαλιστικές, αλλά ένα ηλεκτρικό οδός νομική γκολφ καλάθι πρέπει να είστε ασφαλισμένοι. ? Μια προειδοποίηση ετικέτα ότι ο συγκεκριμένος φορέας δεν θα πρέπει να κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από 35 μίλια ανά ώρα, πρέπει να κολλήσει σε κάθε εν λόγω οχήματα. ? Neighborhood Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (NEV)? Μια γειτονιά ηλεκτρικό όχημα είναι μια ταξινόμηση οχήματος το οποίο έχει την έγκριση του αμερικανικού Υπουργείου Μεταφορών. Η ταξινόμηση είναι για περιορισμένο ταχύτητας τα οχήματα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε εποχούμενο μπαταρίες. Γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να οριστεί ως κάθε όχημα τεσσάρων τροχών που ζυγίζει λιγότερο από 1400 κιλά, με κορυφαία ταχύτητα 25 μίλια ανά ώρα (40 km / h).
Οι Γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να δρόμο νομικά. Μια πλήρως φορτισμένη γειτονιά ηλεκτρικό όχημα έχει μια αυτονομία 30 μίλια (48 χλμ). Αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να συνδέεται σε ένα ηλεκτρικό πηγή (110V τυπική πρίζα), για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Επαναφόρτιση μπορεί να πάρει 6-8 ώρες για να ολοκληρωθεί. Όμως, ορισμένα από τα οχήματα αυτά μπορούν επίσης να συνδεθεί σε 220 Volt ηλεκτρική πρίζα και να απαιτήσει 4-5 ώρες για να επαναφορτιστεί.
Τόσο δρόμο νομική αμαξάκια του γκολφ και τη γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε δρόμο. Μετά από ορισμένους περιορισμούς, μπορούν να λειτουργήσουν για τις δημόσιες δρόμους με όριο ταχύτητας 35 μιλίων ανά ώρα. Επίσης κάλεσε χαμηλής ταχύτητας οχημάτων, τόσο οδός νομική αμαξάκια του γκολφ και τη γειτονιά ηλεκτρικά οχήματα είναι αγωνιστικά μπροστά για να αναλάβει την ευθύνη της μικρής απόστασης ταξιδιών, όπως ταξίδια στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, επίσκεψη σε ένα φίλο στη γειτονιά ή την επιβίβαση των παιδιών από τη στάση του λεωφορείου ή το σχολείο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα οχήματα είναι οικονομικά προσιτές, δεδομένου ότι καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια αξίας 1-3 σεντ ανά μίλι. Φυσικού αερίου που κινούνται τα οχήματα είναι δαπανηρά να λειτουργούν σε μικρές αποστάσεις. Τα οχήματα τα οποία είναι κατάλληλα να λειτουργούν σε μικρές ανασύρσεων και κάνοντας, έτσι ώστε να επιτύχει την εξοικονόμηση χρημάτων και αυτό είναι το μυστικό της δημοτικότητάς τους.