Υπόγειο Paint - Ζωγραφική Όροφος: Υπόγειο Σκυροδέματος

Υπόγειο χρησιμοποιείται συχνά για ένα παιχνίδι ή κάποια δραστηριότητα χόμπι. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενοχλούν με υπόγειο αναδιαμόρφωση, ακόμα κι αν είναι σε άθλια κατάσταση. Υπόγειο παίρνει σπάνια την ίδια προσοχή, όπως και το υπόλοιπο της διακόσμησης του σπιτιού. Ωστόσο, φορώντας ένα υπόγειο δεν χρειάζεται να είναι μια ακριβή υπόθεση. Μια όμορφη, συγκεκριμένα υπόγειο χρώμα δαπέδου είναι αρκετή, για να δώσει υπόγειο χώρο σας μια στιγμή κάνει πάνω. Ζωγραφική τσιμεντένιο πάτωμα υπόγειο είναι ένας εύκολος στόχος και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες. Εδώ, είναι η διαδικασία να ζωγραφίσει τσιμεντένιο πάτωμα στο υπόγειο.
Προετοιμασία της Υπόγειο Πριν Ζωγραφική? Το υπόγειο όροφο πρέπει να είναι εντελώς στεγνό πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Σφραγίστε τα ρήγματα στο δάπεδο, αν υπάρχουν, αλλά και να εξασφαλίζει εξίσου ισοπεδώνεται. Εάν το πάτωμα είναι βρεγμένο και υπάρχουν λακκούβες του νερού στο υπόγειό σας, καλέστε έναν επαγγελματία για υπόγειο δουλειά στεγάνωση. Ίσως χρειαστεί, επίσης, ένα dehumidifier, να προβαίνει συνεπώς φροντίστε να μεριμνήσει για ένα. Πολωνική το πάτωμα με ένα έγγραφο άμμου ώστε να είναι επιπλέον ομαλή. Σκουπίστε τη σκόνη από το πάτωμα και να απαλλαγούμε από τα υπολείμματα του. Επίσης, να απαλλαγούμε από λεκέδες χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα καθαρισμού και βούρτσα θαμνώνες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το δάπεδο θα πρέπει να είναι ομαλή και χωρίς οποιουσδήποτε λεκέδες. Paint τείνει να νιφάδα αν η επιφάνεια κάτω δεν είναι ομαλή.
Ζωγραφική Σκυροδέματος Υπόγειο? Χρησιμοποιήστε ένα κυλινδρικό χρωστήρα να εφαρμόσει ένα παλτό του εγχυτήρα στο τσιμεντένιο πάτωμα. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν την εφαρμογή του δεύτερου παλτό. Μπορεί να χρειαστούν περίπου 5-6 ώρες για το αστάρι να στεγνώσει. Εάν το υπόγειό σας είναι ιδιαίτερα υγρό χρησιμοποιήσετε έναν αποξηραντή για να επιταχυνθεί η διαδικασία. Εφαρμόστε την επόμενη στρώση του ασταριού, αφού η πρώτη έχει στεγνώσει. Δύο στρώσεις αστάρι είναι ένας μούστος πριν από την εφαρμογή της βαφής.
Αφού τελειώσετε με τη δεύτερη στρώση του ασταριού, να εφαρμόσει έναν λεκέ blocker με ρολό βαφής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το λεκέ αναστολέα για να το αστάρι και να εφαρμοστεί μαζί με το αλφαβητάρι. Stain blocker χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει το χρώμα λατέξ. Τώρα, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση χρώματος λατέξ στο τσιμεντένιο πάτωμα και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Μόλις συμβεί αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε την επόμενη στρώση. Δύο στρώσεις χρώματος λατέξ είναι επαρκή για τη ζωγραφική μπετόν υπογείων ορόφων. Και πάλι, ανάλογα με την υγρασία στο υπόγειο σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αποξηραντή, να επιταχυνθεί η διαδικασία ξήρανσης.
Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το χρώμα με πινέλο ή μπορείτε απλά να ψεκασμό χρησιμοποιώντας μια αντλία κήπο. Ο ψεκασμός το χρώμα με μια αντλία κήπος είναι μια καλύτερη επιλογή, καθώς επιτρέπει το χρώμα που πρέπει να εφαρμόζονται ομοιόμορφα. Πέρα από την ζωγραφική μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε laminate φύλλα ή χαλιά για την κάλυψη συγκεκριμένων υπόγειο δάπεδό σας.