Ντους αντικατάσταση Pan

Η ανάγκη για αντικατάσταση τηγάνι ντους προέρχεται κυρίως από δύο καταστάσεις. Το τηγάνι ντους είναι πολύ φθαρμένη να συλλέξει νερό από το ντους ή το είναι πολύ ντεμοντέ για να ενισχύσει την ομορφιά του λουτρού σας. Όποια και αν είναι ο λόγος, αν έχετε αποφασίσει να αντικαταστήσει το τηγάνι ντους, το άρθρο αυτό είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τον τρόπο αυτό. Η αντικατάσταση ενός παν ντους απαιτεί εργαλεία μαζί με τις βασικές δεξιότητες υγιεινής. Πρώτο βήμα είναι η απομάκρυνση του παλαιού τηγάνι ντους.
Παλιά Ντους Pan Απομάκρυνση? Πρώτα από όλα, κλείστε την παροχή νερού. ? Αφαιρέστε τις πόρτες περικλείει το ντους. ? Μετακινήστε όλα τα υποστηρικτικά πόμολα και διακοσμητικά εξαρτήματα. ? Αποσυνδέστε το σωλήνα κεφαλή του ντους. Πιάστε την κοντά στον τοίχο και να το μετακινήσετε προς τα δεξιά για την εύκολη αφαίρεση. ? Βγάλτε τη σκάφη φίλτρο κινείται προς την πένσα και περιστρέφοντάς το προς τα δεξιά. ? Κάτω από το φίλτρο, θα βρείτε ένα παπούτσι που συνδέει το φίλτρο στο σωλήνα πάτωμα. Μετακινήστε το αριστερόστροφα για την αφαίρεση. ? Αφαιρέστε το πάνελ μπαρ με τη βοήθεια ενός φραγμό μοχλών. Αφαιρέστε κάθε ξηρό τοίχο ή κεραμίδι παρόντες για να εκθέσουν την τελεία τοίχο. ? Αφαιρέστε το παλιό τηγάνι ντους. Θα πρέπει να εφαρμόζεται κάποια δύναμη για να φύγει από εκεί. ? Νέα Εγκατάσταση ντους Pan? Ντους εγκατάσταση τηγάνι δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Στην περίπτωση αυτή, το παλιό τηγάνι ντους δεν ήταν στεγανούς, πηγαίνετε για ένα αυτή τη φορά. Τουλάχιστον ένα από τα στρώματα πρέπει να είναι στεγανό. Συνήθως, η μεμβράνη που είναι στεγανό είναι κατασκευασμένο από βινύλιο. Καθορίζουν το νέο σωλήνα αποστράγγισης και συνδέστε το με το κύριο αγωγό για αποστράγγιση. ? Συνδέστε τα εξαρτήματα σωληνώσεων από τα νέα τηγάνι ντους με ζεστό και κρύο φωτιστικά. Αυτό μπορεί να σας ζητήσει να κοπεί ή να προσθέσετε τη νέα σωλήνα να ταιριάζει ανάλογα. ? Εγκαταστήστε ένα σταυρό τεμαχίου μεταξύ των στηριγμάτων για τη στήριξη της ζεστό και κρύο φωτιστικά. Αυτό θα διευκολύνει το έργο της εγκατάστασης του σωλήνα ντους κεφάλι. ? Σε αυτό το στάδιο, είναι πολύ σημαντικό να ελέγξει εάν η νέα λεκάνη ντους στερείται οποιασδήποτε διαρροής. Εγκαταστήστε το προσωρινά, drape τους τοίχους με πλαστικό και ρίχνουμε νερό πάνω του. Βεβαιωθείτε ότι το τηγάνι ντους είναι στεγανός. ? Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης ντους τηγάνι (έρχεται με το κιτ), να καθορίσει το τηγάνι ντους. Σφραγίστε το σημείο τομής μεταξύ της τηγάνι ντους και την αποχέτευση, με σιλικόνη καλαφάτισμα. ? Μονώστε τα στηρίγματα τοίχων από την εξωτερική πλευρά να μπλοκάρει τον ήχο του νερού να χτυπήσει το τηγάνι ντους και οι τοίχοι ντους περίβλημα. ? Εφαρμογή καλής ποιότητας κόλλα στην άκρη του πίνακα ντους και στηρίγματα τοίχων. Ενώστε το πρώτο τμήμα στο κάτω μέρος και flex τους στον τοίχο.
Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει και να ρυθμιστεί σωστά. Σφραγίστε τα κρεβάτια μεταξύ των πάνελ με σιλικόνη καλαφάτισμα. Αυτό τελειώνει την αντικατάσταση τηγάνι ντους. ? Ένα ταψί ντους είναι κάτι που παίρνει επιδεινώθηκε με την κανονική χρήση. Χρειάζεται επισκευή και συντήρηση αρκετά συχνά. Να δοκιμάσετε μια επισκευή τηγάνι ντους, αν είναι δυνατόν. Αν διαπιστώσετε ότι το τηγάνι ντους στο μπάνιο σας ανάγκες επισκευής πάρα πολύ συχνά, τότε καλύτερα να πάτε για μια αντικατάσταση τηγάνι ντους. Θα ήταν αποδοτικό σε μακροπρόθεσμη βάση. Ελπίδα, η προαναφερθείσα πώς να αντικαταστήσει τις οδηγίες τηγάνι ντους θα έρθει στη δική σας βοήθεια.