Πώς να οικοδομήσουμε μια Patio Brick

Τίποτα δεν κάνει πίσω αυλή σας να φανεί ως οικείο και φιλόξενο σαν καφέ αίθριο τούβλο κάνει. Επιπλέον, αν τυχαίνει να είναι ένας από εκείνους τυχερούς παιδιά που έχουν, επίσης, ένα χαριτωμένο μικρό έξω γκαζόν στο μέτωπο, στη συνέχεια, κτίριο αίθριο τούβλο είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα την. Είναι μια φανταστική επιλογή εξωραϊσμού και απλά θα κάνει το γκαζόν σας και πίσω αυλή σας φαίνονται εκπληκτικά όμορφο. Επίσης, το καφέ-πράσινο συνδυασμός θα κάνει ένα τέλειο θέαμα τα βράδια του φθινοπώρου. Εδώ είναι πώς να οικοδομήσουμε ένα αίθριο τούβλο στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Brick Patio? Πριν προχωρήσουμε στη πώς να οικοδομήσουμε ένα αίθριο διαστρωτήρες τούβλο, εδώ είναι μια λίστα με τα εργαλεία που θα χρειαστεί, πέρα ​​από το δομικό υλικό αίθριο.
Υλικά και εργαλεία που απαιτούνται? Λιθοτρίμματα ή γρανίτη? Ψιλή άμμο? Ορθογώνιου σχήματος σε σχήμα τούβλων? Ελαστικό ξύλινο σφυρί? Ξύλινα δονητική? Κονιάματος Ξύλινο? Μεζούρα? Φτυάρι? Σκούπα? Κήπος σωλήνα? Κομμάτι σπάγκο νάυλον. ? Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποφασίζει για την επιλογή σας από το σχεδιασμό αίθριο τούβλο. Ορθογώνια σχήματα, σχήματα σκακιέρας, καμπύλα σχήματα, ομόκεντρους μοτίβα, ζιγκ-ζαγκ μοτίβα, αφηρημένα σχέδια, κ.λπ. είναι μερικές από τις δημοφιλείς ιδέες αίθριο τούβλο που είναι σήμερα στη μόδα. Για λόγους απλότητας, θα εξετάσουμε ένα απλό ορθογώνιο αίθριο τούβλο σε αυτό το άρθρο. Είναι η απλούστερη όλων των σχεδίων αίθριο τούβλο και δεν συνεπάγεται καμία κοπή ή ο τεμαχισμός των τούβλων.
Διαδικασία? Πρώτον και κύριον, μετρήστε την περιοχή όπου θέλετε να χτίσει το αίθριο με μια μεζούρα. Ελέγξτε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει καμία σφάλματα μέτρησης. ? Τώρα, το σήμα της περιμέτρου της ορθογώνιας περιοχής με τη σειρά νάιλον. Θα λειτουργήσει ως κατευθυντήρια γραμμή και θα σας βοηθήσει στην τοποθέτηση των τούβλων σωστά και σε ορθή γωνία. ? Στη συνέχεια, ξεθάβω τη σημειωμένη περιοχή με το φτυάρι σας. Το βάθος πρέπει να είναι ενιαία και θα πρέπει να είναι περίπου έξι ίντσες. Λειάνετε το σκαμμένο περιοχής χρησιμοποιώντας μια ξύλινη παραβίασης. ? Κενών Τώρα τσάντες των λιθοτρίμματα (ή θρυμματισμένα γρανίτη) σε αυτή την περιοχή. Χρησιμοποιώντας το ξύλινο πήχη, θα εξομαλύνουν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Μετά από αυτό, πιέστε το σταθερά χρησιμοποιώντας την ξύλινη tamper. ? Ρίξτε μια-δυο σακούλες με την ψιλή άμμο πάνω από το στρώμα του λιθοτρίμματα. Και πάλι, κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλη την ορθογώνια περιοχή και πιέστε το σταθερά με το tamper. ? Τώρα έρχεται το μέρος του, περί τα τούβλα. Ξεκινώντας από τη μια γωνία της ορθογώνιας περιοχής, να ορίσει δύο τούβλα σε μια στιγμή σε μια εναλλακτική, δηλαδή παραστάσεις σε σταυρωτό τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι τα τούβλα να προσαρμόζονται άνετα και ότι δεν απομένει χώρος μεταξύ τους. ? Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Εάν η τελευταία τούβλα δεν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ των άκρων, ίσως χρειαστεί να φέτα ή κόψτε τα σε κατάλληλες διαστάσεις ώστε να εξασφαλίζεται ένα συμπαγές ταιριάζει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά ανοίγοντας τούβλο, μπορείτε να αναφερθώ σε ορισμένα από αυτά τα τούβλα ανοίγοντας συμβουλές. ? Μετά όλα τα τούβλα έχουν τεθεί, τους χτυπήσει κάτω σταθερά με λαστιχένια ματσόλα, έτσι ώστε να εξισορροπούνται. Τώρα, άδειο μια τσάντα της άμμου κατά τη διάρκεια της προσφάτως που τούβλα. Χρησιμοποιώντας μια σκούπα, θα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Στη συνέχεια, ψεκάστε την επιφάνεια με ήπια τακτική λάστιχο. Η άμμος θα παρεισφρήσουν στα κενά και τις ρωγμές ανάμεσα σε δύο παρακείμενα τούβλα και στη διαδικασία, θα ενεργεί ως αντιπρόσωπος συσκευασίας για να γεμίσουν όλα τα ανοικτά κενά ή κενούς χώρους. ? Αυτό ήταν ο γρηγορότερος και ο απλούστερος τρόπος για να οικοδομήσουμε ένα αίθριο τούβλο. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα στρώμα τσιμέντου πάνω από το στρώμα του λιθοτρίμματα και άμμο. Αυτό θα βοηθήσει στο να δεσμεύει την τούβλα μόνιμα στη βάση και θα τους αποτρέψει από την κίνηση ή τη μετατόπιση από τη θέση. Αυτό ήταν όλο για το πώς να οικοδομήσουμε ένα αίθριο τούβλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία δεν θα πρέπει να πάρετε περισσότερο από μερικές ώρες και μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή εγχώριας βελτίωσης για σας να εξετάσετε. Όπως υπογράφει, αφήνω με μερικά από αυτά αίθριο διακοσμώντας τις ιδέες που θα κάνουν νέο patio σας ακόμα πιο όμορφο και ελκυστικό.