Patio που διακοσμεί τις ιδέες

Ένα άριστα διακοσμημένη αυλή είναι μια ευχάριστη γιορτή για τους επισκέπτες σας, καθώς και τους οικοδεσπότες, σας! Μια παγωμένη βραδιά έξω μπροστά από ένα όμορφα αναμμένο τζάκι, και ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ρομαντικό και ήρεμο από αυτό! Για να έλθει αυτή η ιδέα με την πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές προσπάθειες που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να διακοσμήσετε το patio σας με κάποια μεγάλη εξωτερική διακόσμηση. Patio είναι το σημαντικό μέσο που συνδέει πραγματικά κατοικία σας στον κήπο σας, ας είναι μπροστά από το σπίτι ή στην αυλή. Προσπαθήστε να κάνετε τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά την εφαρμογή ορισμένων αίθριο ιδέες διακόσμησης.
Διακοσμεί τις ιδέες για Patio? Αίθρια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όταν πρόκειται για την διακόσμηση του σπιτιού. Θεραπεία στο αίθριο ως παρακείμενων εξωτερικό χώρο του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Αυτό σημαίνει ότι, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μερικές από το εσωτερικό διακοσμώντας τις ιδέες να patio σας για να φανεί κομψό καθώς και βασιλικό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σχεδιασμό αίθριο που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας. Ας μην τις βεράντες είναι σαν την προσαρμογή που γίνεται με ένα πραγματικά ανεπιθύμητο δωμάτιο μετατράπηκε σε αποθήκη! Ρολόι για μετά τα πράγματα όταν σκέφτεστε κάποιες ιδέες σχεδιασμού αίθριο.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων? Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός, ενώ τη διακόσμηση στο αίθριο είναι πράγματι προστασία της ιδιωτικής ζωής. Δεν θέλετε ολόκληρη τη γειτονιά σας για να διακόψει την χαλαρή διάθεση σας μετά από όλα. Having θάμνους και φράκτες γύρω από το αίθριο είναι το μεγαλύτερο όφελος, αν δεν είναι έτσι, τότε πάμε για μερικές ενδιαφέρουσες περίφραξη που θα εξετάσει αντίκες και μοντέρνα ταυτόχρονα. Βρείτε κάποια παλιά περίφραξη μετάλλων, μπορείτε επίσης να τους πάρετε αρκετά φθηνά σε κάποια δημοπρασίες. Τις τοποθετείτε γύρω από το αίθριο και το φυτό μερικές σύροντας αμπέλους της επιλογής σας πάνω τους. Αυτό θα δημιουργήσει ένα χαμηλό κόστος ιδιωτικό φράγμα για τους ξένους. Μπορείτε επίσης να πάτε για άλλες επιλογές, όπως καλώδια string ή fishnets και να τα επισυνάψετε σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Αυτή είναι επίσης μια καλή επιλογή ενισχύουν το ιδιωτικό απόρρητο που έχετε.
Space Ζώνες? Αποφασίστε ποιες δραστηριότητες θα πας να ασκήσει στο αίθριο και, στη συνέχεια, το σχέδιο της διακόσμησης. Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε μπάρμπεκιου στην αυλή ή να καθορίζει ένα υπαίθριο τζάκι εκεί, να φροντίζει για την περίφραξη και τις αναθυμιάσεις των μπάρμπεκιου και τα τζάκια θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες για την ασφάλεια. Διατηρήστε την ίδια οπτική γωνία, όταν σκεφτόμαστε την προσθήκη δάπεδο στη βεράντα. Βεβαιωθείτε ότι το δάπεδο δεν θα είναι χρωματισμένο με το πετρέλαιο και το λίπος και του άνθρακα από το τζάκι. Αν θέλετε να πάτε με την τεχνητή εδάφους καλύπτει και γρασίδι θέση, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι είναι φιλική προς το νερό, έτσι ώστε να μπορείτε να τα καθαρίσει τακτικά.
Έπιπλα? Προσδιορίστε τον αριθμό των ειδών τα έπιπλα, σύμφωνα με τον κενό χώρο που έχετε στην αυλή. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική έπιπλα patio που θα πάρει τη γοητεία από το patio σας. Μην αφήνετε τις βεράντες είναι συγκλονισμένοι με τα έπιπλα, ας είναι και άνετο και αδειάστε το δυνατόν περισσότερο. Από βεράντες έρχονται στο εξωτερικά του σπιτιού και εντός ή κοντά στον κήπο, επιλέξτε τα έπιπλα ανάλογα. Πηγαίνετε για λυγαριά ή οποιοδήποτε οικολογικά έπιπλα. Θα είναι μια μεγάλη αυλή διακοσμώντας την ιδέα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μοντέρνα ομπρέλα patio αλουμινίου ως υλικό κατασκευής σκεπής για τα σχέδια αίθριο πίσω αυλή. Τοποθετήστε ένα χαλί βεράντα ή αίθριο κουβέρτα στο αίθριο να της δώσει ένα ζεστό βλέμμα, αυτό σίγουρα θα σας κάνει να περνούν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας στο αίθριο!
Καθαρισμός? Η διακόσμηση patio είναι το πρώτιστο πράγμα που οι επισκέπτες έρχονται να ξέρετε για τον οικοδεσπότη. Όποια και αν είναι αίθριο που διακοσμεί την ιδέα σας μπορεί να είναι, βεβαιωθείτε ότι υλοποιείται σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο τρόπο. Το κάνετε ένα σημείο για να καθαρίσετε το αίθριο σε τακτική βάση, τον τρόπο αυτόν οποιαδήποτε αίθριο που διακοσμεί την ιδέα σίγουρα θα δούμε γοητευτική.
Είναι μια οργή αυτές τις μέρες για τη δημιουργία κήπων εμπορευματοκιβωτίων στην αίθρια. Μπορείτε να δημιουργήσετε κήπους του νερού αίθριο και επίσης να προσθέσετε κάποια αγάλματα όπως και τα αγάλματα φάρο για να διακοσμήσετε το patio σας. Λαμβάνοντας υπόψη το αίθριο ως ειδική αίθουσα του καταλύματός σας, σίγουρα θα αναδείξει το δημιουργικό σας και να σας εμπνεύσει να καινοτομούν και περισσότερο αίθριο που διακοσμεί τις ιδέες της δικής σας!