Radiant Θέρμανση δαπέδου Εγκατάσταση

Σε χώρους όπου υπάρχουν ακραίες θερμοκρασίες, μπορείτε πάντα να μην έχουν θερμαντικά σώματα χώρων και κλιματιστικά και άλλα παρόμοια. Έτσι, η λύση για αυτό είναι ακτινοβόλος πάτωμα εγκαταστάσεων θέρμανσης. Radiant ενδοδαπέδια θέρμανση, κατ 'αρχάς, περιλαμβάνει ένα δαπέδων με βάση το σύστημα θέρμανσης που έχει συσταθεί σύμφωνα με το κεραμίδι ή το πάτωμα για ακτινοβολεί τη θερμότητα προς τα πάνω. Αυτό το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, αλλά είναι πιο συχνές στους χώρους όπου υπάρχουν πλακάκια στο πάτωμα ή άβολα κρύο υπηρεσίες. Radiant εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τοίχους και οροφές, καθώς και. Εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση για το πώς έχει η ακτινοβολία δαπεδοθέρμανση εργασία εγκατάστασης.
Radiant Θέρμανση δαπέδου Διαδικασία
Για τη διάδοση της θερμότητας, ακτινοβόλο ενδοδαπέδια θέρμανση θερμότητα χρήση. Βασικά, αυτή η θερμότητα υπέρυθρη κύματα φωτός που μεταφέρουν ενέργεια σε φωτόνια τους. Δεδομένου ότι αυτά διέρχονται από στερεά αντικείμενα, περνούν την ενέργειά τους, δημιουργώντας έτσι τη ζεστασιά. Οπότε αυτό δεν θα αλλάξει η θερμοκρασία του αέρα, αλλά το δάπεδο ή η επιφάνεια που έχει το σύστημα αυτό θα θερμαίνεται κατ 'αρχάς, και η θερμότητα θα μεταφερθούν με τα αντικείμενα γύρω του. Αυτό εξηγεί ίσως γιατί είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα συστήματα κεντρικής θέρμανσης.
Υπάρχουν 2 τύποι ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου:
Ηλεκτρικά: Το ηλεκτρικό ακτινοβόλο σύστημα θέρμανσης δαπέδου έχει ένα πλέγμα των καλωδίων εγκαθίσταται κάτω από το πάτωμα για να βοηθήσει τη θερμότητα εξαπλωθεί. Ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνά μέσα από αυτά τα κύματα καύσωνα, που μεταφέρονται από γύρω ουσιών στα κύματα καύσωνα. Αυτά είναι περισσότερο κατάλληλες για εγκατάσταση σε ένα μονόκλινο δωμάτιο και ή ένα τμήμα του δαπέδου. Αυτό το σύστημα είναι η πιο ευέλικτη μορφή και μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από το ξύλο και το χαλί, και μερικά άλλα υλικά.
Hydronic: Όπως υποδηλώνει το όνομα, υδραυλική ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου χρήσης του νερού για την παραγωγή ακτινοβολούμενη θερμότητα όροφος. Σε αυτό, ένα σύστημα σωλήνων έχει οριστεί και είναι χτισμένο σε όροφο και ζεστό νερό περνάει μέσα από τους σωλήνες. Η κίνηση του ζεστού νερού απελευθερώνει την ενέργεια και η ενέργεια ταξιδεύει μέσα από το δάπεδο και στο σπίτι. Γενικά, αυτά τα συστήματα που με συγκεκριμένο κατά την προετοιμασία της θεμελίωσης του δαπέδου. Απαιτούν ένα λέβητα για τη θέρμανση του δαπέδου, καθώς και αντλία για την κυκλοφορία του νερού. Για το σύνολο-house προγράμματα, υδραυλική ακτινοβόλο εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου είναι το καταλληλότερο. Σε τέτοια σπίτια αποκτούν το ρόλο του και να αντικαταστήσει την παραδοσιακή κλιβάνων.
Incase δίνετε μια σκέψη για την εγκατάσταση ενός ακτινοβόλο ενδοδαπέδια θέρμανση, εδώ είναι απαριθμώντας τα βήματα για αυτό:
Radiant εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου? Για να αρχίσει, η εκτίμηση του αν το ηλεκτρικό κύκλωμα, από το σπίτι σας, μπορεί να χειριστεί το πρόσθετο φορτίο του ακτινοβόλο σύστημα θέρμανσης δαπέδου. Κανονικά, για κάθε τετραγωνικό πόδι του θερμαινόμενο δάπεδο, θα χρειαστεί περίπου 8 με 12 watts. ? Ελέγξτε αν το πάτωμά σας είναι συμβατό με το ακτινοβόλο σύστημα εγκατάστασης θέρμανσης. Ορισμένα από αυτά τα ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου είναι κατάλληλοι για ειδικές μόνωσης των κτιρίων και των κλιματικών συστημάτων. ? Δείτε τα δύο καλώδια που διατρέχει κατά μήκος του τάπητα. Τα καλώδια θα πρέπει να επισυνάπτονται για τους σκοπούς αυτούς. Μόλις το στρώμα είναι έλασης στη θέση του, θα πρέπει να αφαιρέσετε τη μόνωση από τις άκρες των δύο αυτών καλωδίων. Θυμηθείτε ότι αυτά τα 2 άκρα θα πρέπει να είναι η πλησιέστερη προς τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας καλώδια στο ταπί. ? Μετρήστε την επιφάνεια και κόψτε το χαλί για να χωρέσει το μήκος του δαπέδου. Ξετυλίξτε το υλικό και βασικά στη θέση της. Αποφύγετε συρραφή κάτω από το τέλος με 2 καλώδια που θα επισυνάπτεται στο σημείο εισόδου. Αφήστε περίπου 2 πόδια για το σκοπό αυτό, unstapled. ? Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης που έχετε επιλέξει, θα είναι συρραφή το χαλί στη θέση του πάνω ή κάτω από το δάπεδο. ? Όπως αναφέρεται σε ένα από τα προηγούμενα βήματα, αφαιρέστε την μόνωση από τα άκρα των δύο σύρματα. ? Τώρα ενταχθούν στο σύρμα άκρες του τάπητα που δεν είναι μονωμένα για το σύρμα που προβλέπονται για την εξουσία. Από τα 2 καλώδια, μαύρο, άσπρο, αποδίδουν το καθένα, με τα δύο άκρα καλωδίων, το οποίο δεν είναι μονωμένα. Χρησιμοποιήστε ένα σγουρώνων και κονσέρβες μανίκι του χαλκού για να γίνει αυτό. Περάστε το μανίκι πάνω από το σύρμα και τα σγουρώνων να συμπιέσει το μανίκι πάνω από τα καλώδια. Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική ταινία, να καλύπτει τις άκρες. ? Εάν πρόκειται για σάκους κάτω από το πάτωμα, την εγκατάσταση μόνωσης πάνω από τα χαλάκια. Αλλά κρατήσει τις αρθρώσεις μακριά από τη μόνωση. Incase η μόνωση είναι πάνω από το δάπεδο, εφαρμόστε μια στρώση από σκυρόδεμα πάνω από το ματς, αφού σε μια κατευθυντήρια γραμμή οδηγίες του κατασκευαστή. ? Radiant ενδοδαπέδια θέρμανση εγκατάσταση είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που είναι αντίθετος με την κυκλοφορία του θορύβου των αναγκαστικών συστημάτων αέρα. Τόσο, υδραυλικό και λαμπερό, εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα πρέπει να δούμε που είναι το καλύτερο στοίχημα που σας ταιριάζει.