Κορυφαία βαθμολογία Riding χλοοκοπτικές μηχανές

Διάφορες εταιρείες προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες σε χλοοκοπτικές μηχανές για όσους δικούς του κατοίκους με μεγάλες χλοοτάπητες. Αν έχετε ένα μεγάλο γκαζόν δεν θα βρείτε βαδίζοντα χλοοκοπτικές μηχανές εξουσία να είναι πολύ αποτελεσματική. Γι 'αυτούς, σε χλοοκοπτικές μηχανές είναι οι καλύτερες για να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Κάθε αυλή μεγαλύτερο από το ένα τέταρτο στρεμμάτων (10.000 τετραγωνικά πόδια) απαιτεί ιππασία χορτοκόπτης να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια. Ανάλογα με τη χρήση και τις περιστάσεις σας, μπορείτε να πάτε είτε για βενζινοκίνητο μηχάνημα ή ηλεκτρικών ομόλογό του. Δαπάνες για φυσικό αέριο χορτοκόπτης περισσότερο από το ηλεκτρικό ένα. Ωστόσο, όπως πάντα, μια ηλεκτρική μηχανή του γκαζόν θα παράγουν λιγότερες εκπομπές και έτσι είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Οι παρακάτω αποτελείται από μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ή το κορυφαίο μηχανές κουρέματος γκαζόν ιππασία.
Poulan Pro PB22H54YT ιππασίας θεριστής? Με μια εγγύηση δύο ετών, η Poulan Pro PB2H54YT ιππασία μηχανή, έχει βαθμολογηθεί ως μέσος όρος ερμηνευτής. Με σχετική ευκολία και ταχύτητα, αυτή η μηχανή είναι σε θέση να καλύψει σε μεγαλύτερη επιφάνεια του εδάφους. Είναι χτισμένο με ιπποδύναμη 22 και ζυγίζει £ 600. Χρησιμοποιεί τη μηχανή Briggs & Stratton Intek V-Twin. Μπορεί να πάει μέχρι και με ταχύτητα σε 5,5 mph και βασίζεται σε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για να αλλάξετε μεταξύ των εμπρός και όπισθεν ταχυτήτων, η μηχανή χρησιμοποιεί ένα πεντάλ, όπως αυτή των αυτοκινήτων? Αν και πολύ διαφορετικούς με άλλους τρόπους. Λόγω της χαρακτηριστικό του αυτόματου κιβωτίου, αυτό το χλοοκοπτικό ποσοστά μεταξύ των κορυφαίων παικτών των χορτοκοπτικών. Αυτή η μηχανή είναι χτισμένο με μια ανώτερη ποιότητα τιμόνι. Αυτό βοηθά περισσότερο στην ομαλότερη βόλτα. Οι έλεγχοι στη μηχανή είναι φιλικές προς τον χρήστη και να εργάζονται χωρίς τις καταγγελίες του. Ένα κουμπί είναι όλα ότι η μηχανή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για να ξεκινήσει τις λεπίδες. Αν θέλετε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ, ενώ θερισμός γκαζόν σας, έναν κάτοχο φλυτζανιών είναι εκεί για σας στη δεξιά πλευρά του μηχανήματος. Με ένα μεγάλο μεγέθους δεξαμενή του 4-γαλόνι χωρητικότητα σε καύσιμο, αυτό το ογκώδες χλοοκοπτικό μηχάνημα απαιτεί λίγο περισσότερη επιπλέον χώρο για αποθήκευση, ενώ δεν είναι σε χρήση.
Τεχνίτης δυσλειτουργίες 4500 ιππασίας θεριστής? Το καλύτερο μεταξύ της κατηγορίας του, βάρους £ 561, ο τεχνίτης δυσλειτουργίες 4500 θεριστή ιππασία είναι χτισμένο με ένα 54-ιντσών κοπτικό. Το μηχάνημα έχει βαθμολογηθεί ως ένα εξαιρετικό καλλιτέχνη, με την πιο λογική τιμή. Είναι χαρακτηριστικά εκτίμησα λόγω της ευκολίας του στη χρήση λειτουργία. εξουσιών κινητήρας μέχρι 26hp και τα καύσιμα στο ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα περίπου 3-γαλόνια. Ο 26-hp Kohler Pro κινητήρας είναι χτισμένο στο χλοοκοπτικό, να βοηθήσει στην καλύτερη απόδοση, ενώ το κούρεμα του γρασιδιού σε επίπεδες και μικρούς λόφους. Ο κινητήρας είναι πιο ήσυχο από ό, τι άλλες μηχανές και λιγότερο nosier ακόμη και όταν η μηχανή είναι που ασχολούνται με την κοπή. Για ομαλότερη βόλτα, η μηχανή, επίσης, είναι χτισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η λειτουργία του δυσλειτουργίες 4500 προσφέρει έξι διαφορετικούς ρυθμιζόμενο ρυθμίσεις για ύψη κοπής 1 έως 4 ίντσες. Όσο χαμηλότερη είναι η ρύθμιση, τόσο λεπτότερα γίνεται η κοπή. Το σκληρό χτισμένο του μηχανήματος επιτρέπει τη συνεχή έλεγχο πάνω σε ανώμαλες χλοοτάπητες. Προσθέτοντας σε χαρακτηριστικά του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια χειμώνες ως remover χιόνι και ανάσυρσης μηχανή. Εκτός από την ελαφρά underpowered ταχύτητα και δύναμη τη μηχανή, είναι καλύτερο για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού, και έρχεται με δύο χρόνια περίοδο εγγύησης.
Snapper RE200 RE1330 ιππασίας θεριστής? Με έναν καλό αριθμό χαρακτηριστικών, το Snapper RE200 RE1330 βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες μηχανές κουρέματος γκαζόν. Αυτή η μηχανή του γκαζόν είναι χτισμένο με ένα σύστημα αυτόματης leveler που εξασφαλίζει καθαρό κόψιμο, ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες. Η μηχανή παρέχει ευκολία στην κοπή, ακόμα και όταν ο χρήστης πηγαίνει για μια απότομη στροφή, κυρίως κατά το κλάδεμα γύρω τοπίου. Σε αυτό το μηχάνημα είναι οι πίσω τροχοί μπορούν να περιστρέφονται ανεξάρτητα από το πλαίσιο και το μπροστινό άξονα. Αυτή η κίνηση των πίσω τροχών επιτυγχάνεται με τη Snapper Ground Hugger Traction, η οποία, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του θεριστή snapper. Η κίνηση εμπρός και όπισθεν του θεριστή οδηγείται από την ισχύ της υδροστατικής μετάδοσης του. The λυθρίνι μπορούν να δώσουν μια παραγωγή των 13hp, και τροφοδοτείται από Briggs & Stratton Intek κινητήρα. μικρότερου μεγέθους του τράπουλα, καθιστά ως την ιδανική μηχανή για τις μεσαίες χλοοτάπητες. Για επιπλέον άνεση για τον χρήστη, ρυθμιζόμενο κάθισμα και ψηλή πλάτη παρέχονται. Η χωρητικότητα της δεξαμενής καυσίμου αυτού του θεριστή είναι περίπου 2 γαλόνια και να τρέχει με ταχύτητα έως και 5 μίλια/ώρα. Αυτή η μηχανή προσφέρει επίσης μια περίοδος εγγύησης 2 ετών.
Απλότητα Coronet 13-ιπποδύναμη ιππασίας θεριστής? Όπως υποδηλώνει το όνομα, τη μηχανή Coronet τρέχει με ισχύ 13hp. Η μηχανή κατασκευάστηκε στο μηχάνημα είναι Briggs & Stratton. Ο κινητήρας αυτός έχει πάνω από το κεφάλι της βαλβίδας (OHV), σε δύο κύκλους, έναν-κύλινδρο κινητήρα και είναι λιγότερο nosier από τους άλλους κινητήρες μηχανή. Η μηχανή χρησιμοποιεί μια ενιαία ζώνη με γνώμονα την λεπίδα και έχει ρυθμιζόμενο ύψος κοπής από 1 ¾ ίντσες. Ο σκελετός σώμα της μηχανής είναι κατασκευασμένο από ένα ελαφρύτερο ατσάλι 14-μετρητή, και έχει μια ταχύτητα 5 μίλια / ώρα. The Coronet έχει πλάτος κοπής 30 ιντσών και πίσω ελαστικά των 16 ιντσών και ελαστικά μπροστά από 13 ίντσες. Αλλαγής ταχυτήτων είναι απούσα η υδροστατική μετάδοση αλλαγές ταχυτήτων αναλογίες μεταξύ βραδύτερη και υψηλότερες ταχύτητες. Για τη λήψη της περικοπής πιο άνετη, μια 6-1/2 μπούσελ πίσω catcher χόρτο και pull-πίσω από Θάτσερ είναι συνδεμένο με το μηχάνημα. For τεμαχισμού φύλλων και της ρίψης των αποβλήτων, ένα φύλλο του κατατεμαχισμού και των 10 κυβικών ποδιών καλάθι χωματερή είναι επίσης χτισμένη στη μηχανή. The Coronet θεωρείται ότι είναι σε χαμηλές τιμές ευέλικτο χλοοκοπτικό ιππασίας για τα μεγαλύτερα ναυπηγεία. Όπως και άλλοι, έχει επίσης περίοδος εγγύησης 2 ετών και έρχεται σε ένα συμπαγές μέγεθος. Ο μέσος όρος στατιστικά αυτής της θεριστή είναι 33 ίντσες πλάτος και 5 μέτρα 1 ίντσα μακρύς. Αυτό το μέγεθος του θεριστή το καθιστά εύκολο για τη στάθμευση είναι στο γκαράζ σας και εξακολουθεί να αφήνει χώρο για άλλα πράγματα.
Η προαναφερθείσα χλοοκοπτικές είναι από τα ελάχιστα κορυφαία βαθμολογία χλοοκοπτικές μηχανές. Ποτέ δεν είναι σε αυτό το μύθο ότι η πιο πληρώνετε περισσότερο εσείς θα πάρετε από τους θεριστές. Τα πάντα εξαρτώνται από το είδος και την έκταση της χρήσης για την προσοχή χορτοταπήτων σας. Χορτοκοπτικά με περισσότερη ιπποδύναμη και πιο λεπίδες δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη χλοοκοπτικές μηχανές. Πάντα να ενημερωθεί σχετικά με τις μηχανές κουρέματος δίνετε μια σκέψη πάνω. Στο στάδιο της ενημέρωσης σχετικά με τις διαφορετικές τιμές και τα χαρακτηριστικά, θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας ευκαιρίας!