Οι κορνίζες τζακιού εστιών: Σχέδια και ιδέες για Rustic κορνίζες τζακιού εστιών

κορνίζα τζακιού εστιών είναι επίσης γνωστή ως πεζούλι ή chimneypiece και είναι ένα πλαίσιο ή ράφι ότι τα σχέδια από τον τοίχο του τζακιού. Η προέλευση των κορνιζών τζακιού εστιών πηγαίνει πίσω στο Μεσαίωνα. Νωρίτερα, ήταν ένας όμορφα διακοσμημένος χώρος σε ένα δωμάτιο, αντανακλώντας την καλλιτεχνική αρτιότητα του ιδιοκτήτη του. Σήμερα, με την εμφάνιση του σύγχρονου συστήματος θέρμανσης, το μέγεθος των κορνιζών τζακιού εστιών έχει μειωθεί σημαντικά. Όμως, ακόμα πολλοί άνθρωποι το κατασκευάσει, να προσθέσει μια αύρα της μεγαλοπρέπειας και της κομψότητας στα σπίτια τους. Ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και των μοντέλων στα σχέδια κορνίζα τζακιού εστιών είναι διαθέσιμα για να δημιουργηθούν τόσο η παραδοσιακή ή σύγχρονη ματιά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κορνίζες τζακιού είναι πέτρα, ξύλο και κεραμικά. Το ξύλο είναι προτιμάται ως υλικό, δεδομένου ότι μπορεί να δώσει μια νότα παλαιών και αντίκες γοητεία σε μια αγροτική κορνίζα τζακιού εστιών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά σχέδια και ιδέες για ρουστίκ κορνίζες τζακιού εστιών.
Ρουστίκ Τζάκι Mantels - Σχέδια και ιδέες? Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα αγροτικό κορνίζα τζακιού εστιών μπορεί να δώσει μια ρουστίκ ή απλοί, ακόμα υπέροχο βλέμμα σε ένα σπίτι. Μπορεί να δώσει την αίσθηση της ζωής στην ύπαιθρο με ένα παραδοσιακό ρουστίκ αίσθηση, και δεν ξύλα αμφιβολία είναι η καλύτερη επιλογή για να κατασκευάσει ένα τέτοιο πεζούλι. Σήμερα, ρουστίκ ξύλινα σχέδια και τα σχέδια μπορούν επίσης να δημιουργηθούν σε τσιμέντο και ρητίνες και είναι συγκριτικά λιγότερο ακριβά από τα ξύλινα. Ωστόσο, η μαγευτική εμφάνιση του ξύλου δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο υλικό και ως εκ τούτου, θεωρείται ως μία από τις καλύτερες επιλογές για την οικοδόμηση ρουστίκ και αντίκες κορνίζες τζακιού εστιών. Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για την κατασκευή ρουστίκ κορνίζες τζακιού εστιών είναι βαλανιδιά, το πεύκο, το κεράσι και κέδρου.
Ενώ η επιλογή ενός συγκεκριμένου τύπου κορνίζα τζακιού εστιών, είτε ρουστίκ ή μοντέρνα, το σχεδιασμό του σπιτιού σας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Τζάκι σχέδια πεζούλι που δεν είναι σύμφωνες με διακόσμηση του σπιτιού σας θα κοιτάξει από τη θέση. Οι ίδιες σκέψεις είναι σημαντικές, ενώ θα επιλεγεί μια ιδιαίτερη σκιά ή χρώμα. Το μέγεθος της Mantel τζάκι, θα πρέπει επίσης να είναι ανάλογη προς το μέγεθος του δωματίου.
Μετά την επιλογή ενός κατάλληλου τζάκι, θα χρειαστεί μια ποικιλία από αξεσουάρ κορνίζα τζακιού εστιών. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά, αλλά είναι σημαντικό να τους έχει σε ετοιμότητα για να κάνουν μια σωστή επιλογή. Η δημοφιλής αντικείμενα για τη διακόσμηση μια κορνίζα τζακιού εστιών είναι πίνακες ζωγραφικής, καθρέπτες, βάζο με λουλούδια, κεριά, κάθε κομμάτι της τέχνης ή γλυπτικής, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και δέρματα ζώων. Η τοποθέτηση ενός ζώου δορά ή δέρμα πάνω από την κορνίζα τζακιού εστιών να προσθέσετε μια ρουστίκ νότα στο χώρο.
Firpelace πεζούλι διακόσμηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει το βλέμμα γύρω του. Τοποθετήστε το κύριο και ένα λίγο μεγαλύτερο διακοσμητικό στοιχείο στο κέντρο της κορνίζας τζακιού, που θα βοηθήσει να προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών στην κορνίζα τζακιού εστιών. Ένας πίνακας ή κάποιος καθρέφτης είναι μερικά από τα καλύτερα αντικείμενα για να τοποθετούνται στο κέντρο της κορνίζας τζακιού. Βεβαιωθείτε ότι η ζωγραφική είναι σύμφωνη με τα σχέδια κορνίζα τζακιού εστιών. Στη συνέχεια, μια σωστή μίγμα και των δύο μεγάλων και μικρών διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία της ομοιομορφίας και της ροής. Μπορείτε να διακοσμήσετε είτε και οι δύο πλευρές με παρόμοια αντικείμενα για ένα ενιαίο στυλ ή διαφορετικά αντικείμενα με παρόμοια πρότυπα και στυλ για να δημιουργήσει μια ασύμμετρη σχεδίαση.
Μην τοποθετείτε ένα μεγάλο αριθμό στοιχείων, δεδομένου ότι θα καθιστούσε το ράφι κορνίζα τζακιού εστιών φαίνεται πάρα πολύ γεμάτα. Επίσης, θα παραλείψει να τονίσει την ομορφιά των δύο, το πεζούλι και τα διακοσμητικά αντικείμενα. Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί μια ισορροπία μεταξύ του μεγέθους του πεζούλι και τα διακοσμητικά εξαρτήματα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε κορνίζα τζακιού εστιών σας, ανάλογα με την εποχή. Τα καλοκαίρια, το φως αξεσουάρ σκιά θα ήταν καταλληλότερο? Ενώ την άνοιξη, το πεζούλι μπορεί να κοσμείται με τα φωτεινά και φρέσκα χρωματισμένα αντικείμενα μεταξύ των οποίων τα άνθη και τα νωπά, πράσινο γρασίδι.
Τα κεριά είναι μεγάλη ως αξεσουάρ Mantel τζάκι, ειδικά για τη διακόσμηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων? Ενώ τα λουλούδια, φυσικά ή τεχνητά, είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές του χρόνου. Κορνίζες, ειδικά το κορνίζες φωτογραφιών ξύλο, είναι επίσης μια ιδανική διακόσμηση για ρουστίκ κορνίζα τζακιού εστιών. Για να συνοψίσω, χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο συνδυασμό των διαφόρων στοιχείων για να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε για την κορνίζα τζακιού εστιών σας. Είναι καλύτερα να κρατήσει το διακοσμήσεις απλό, αλλά αποτελεσματικό και εντυπωσιακό, χρησιμοποιώντας τη δική σας δημιουργικότητα. Τώρα που έχετε περάσει από τα σχέδια και ιδέες για ρουστίκ κορνίζες τζακιού εστιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άκρες για να διακοσμήσει κορνίζα τζακιού εστιών σας!