Η εγκατάσταση ενός Serpentine Belt: Πώς να εγκαταστήσετε ένα Serpentine Belt

Δεν έχει ο καθένας ξέρει τι είναι σερπεντινικά ζώνες. Έτσι, πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία της εγκατάστασης του σερπεντίνη ζωνών, ας έχουμε πρώτα μια ματιά στην έννοια του σερπεντίνη ζωνών.
Το σύγχρονο μηχανικό κινητήρας αναπτύχθηκε σχετικά με την έννοια του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μερικά από τα πιο σημαντικά μέρη ενός κανονικού κινητήρα εσωτερικής καύσης, περιλαμβάνουν τα στοιχεία όπως το κιβώτιο ταχυτήτων, εγχυτήρες καυσίμου και έμβολα. Το Serpentine ζώνη δεν είναι ακριβώς μια πολύ αναγκαία συσκευή στο κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται τώρα ημέρες, γίνονται άνετα με τη βοήθεια πολλών συσκευών, όπως τα κλιματιστικά, υδραυλικό τιμόνι, εναλλάκτες κλπ. Οι συσκευές αυτές, όταν μαζί, καταναλώνουν σημαντική ποσότητα ενέργειας. Αυτή η ενέργεια όμως που απαιτείται για τα βοηθητικά, δεν έχει ληφθεί από τη μπαταρία του αυτοκινήτου. Το Serpentine ζώνη έρθει σε βολικό σε τέτοιες καταστάσεις. Η βασική λειτουργία του σερπεντίνη ζώνη είναι να μεταφέρει την ενέργεια που απαιτείται από τα συστατικά, από τους κινητήρες. Το Serpentine ζώνη χρησιμοποιείται για τη λειτουργία και τη δύναμη των στοιχείων του σύγχρονα αυτοκίνητα. βασική λειτουργία της είναι να μεταφέρει κινητική ενέργεια σε ένα δυναμό, ότι οι αρμοδιότητες των συσκευών. Το λάστιχο ελικοειδή ζώνη φαίνεται εύκολα την εικόνα που συνοδεύει αυτό το άρθρο. Στις περιπτώσεις όπου η σερπεντίνη διαλείμματα ζώνη, οι άλλες συσκευές του αυτοκινήτου, ξαφνικά σταματούν να εργάζονται. Αυτό πραγματοποιείται αμέσως από τον οδηγό, καθώς το τιμόνι χάνει όλη τη δύναμή του και ξεκινά δόνησης ελαφρά. Σε στροφές, ο οδηγός θα κληθεί να εφαρμόσει περισσότερη δύναμη στο τιμόνι. Μερικά από τα SUV της, οχήματα εκτός δρόμου και σεντάν έχουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας ή μια δευτερεύουσα ζώνη. Αυτή η ζώνη είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να διατηρήσουν τις βασικές συσκευές, όπως το υδραυλικό τιμόνι, λειτουργεί ομαλά.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα Serpentine Belt;? Η διαδικασία που χρησιμοποιείται ευρέως για την εγκατάσταση σερπεντίνη ζώνες, είναι μια αρκετά απλή ένα. Ανάλογα επάνω με την πολυπλοκότητα του κινητήρα κάτω από το καπό, ο χρόνος που απαιτείται για τη διαδικασία ποικίλλει.
Απαιτήσεις? Αν θέλετε μια ελικοειδή αντικατάσταση του ιμάντα, θα πρέπει να βρούμε κατάλληλο αντικαταστάτη. Είναι καλύτερο συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ελικοειδή ιμάντα, που συνιστάται από τον κατασκευαστή του το αυτοκίνητό σας. Το κατάλληλο μέγεθος των ζωνών ασφαλείας και του το κάνουν, βρίσκεται συνήθως στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά της ζώνης, και βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο μέγεθος της ζώνης. ? Μια άλλη πολύ σημαντική προϋπόθεση είναι το σύνολο κλειδί και ένα πρότυπο εργαλειοθήκη. Τα εργαλεία αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν άμεσα από το κιτ του αυτοκινήτου σας.? Διαδικασία? Βήμα 1: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε όλα τα παξιμάδια και οι βίδες που θα πρέπει να αρθούν, προκειμένου να αντικαταστήσει τη ζώνη. Για το σκοπό αυτό, εντοπίστε τη ζώνη και να αναζητήσουν τον μηχανισμό του κλείστρου της ζώνης. Θα βρείτε εύκολα τον μηχανισμό του κλείστρου και το σύνολο των τροχαλιών, γύρω από την οποία interwinds. Επίσης θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν χωριστές τροχαλίες για την αντλία υδραυλικό τιμόνι και για την προσαρμογή της έντασης της ζώνης. ? Βήμα 2: Χαλαρώστε ότι κοχλία ρύθμισης που βρίσκεται στην τροχαλία προσαρμογής και να μειωθεί η τάση σχετικά με την παλαιά ζώνη. Αν η ζώνη είναι σπασμένα, τότε χαλαρώστε απλά τη ζώνη προσαρμογής και αφαιρέστε τα σπασμένα κομμάτια. Κατά τη διάρκεια του σερπεντίνη τοποθέτηση ζωνών, είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζουμε τη λειτουργία του κοχλία ρύθμισης. Αν ο λεκές είναι σφιγμένα, τότε η ένταση του ιμάντα είναι αυξημένη και κινείται μακριά μακριά από τον κινητήρα. Από την άλλη πλευρά, αν είναι χαλαρωμένη, τότε η ένταση μειώνεται, καθώς η ζώνη κινείται πιο κοντά στον κινητήρα. ? Βήμα 3: Αυτό είναι το βήμα όπου η σερπεντίνη τοποθέτηση ζωνών αρχίζει πραγματικά. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του σερπεντίνη ζώνης, είναι να το διαθέσει στην τροχαλία προσαρμογής και σταδιακά να το διορθώσουμε σε όλες τις άλλες τροχαλίες. Η χαλαρή βίδα ρύθμισης σας επιτρέπει να βάλει τη ζώνη για όλους τους τροχαλίες άνετα. ? Βήμα 4: Σφίξτε τη ζώνη και να διατηρήσουν τον έλεγχο της τάσης του ιμάντα καθώς πηγαίνετε για σφίξιμο. Είναι επίσης σκόπιμο να ελέγχετε την ένταση στο άτομο τροχαλίες, όπως σας σφίξτε τη ζώνη. ? Βήμα 5: Το τελευταίο βήμα είναι να τεθεί εκ νέου όλα τα παξιμάδια και τα μπουλόνια που σας είχε αφαιρεθεί, πίσω από τον κινητήρα και στη συνέχεια δώστε τον κινητήρα ενός δοκιμαστική λειτουργία. ? Η διαδικασία είναι απλή και ευθεία ανάγωγος. Το κλειδί για μια επιτυχημένη ελικοειδή τοποθέτηση ζωνών, είναι να ακολουθήσει τα βήματα συστηματικά. Επίσης θυμηθείτε να διατηρήσει την αφαίρεση καρύδια και τα μπουλόνια σε ένα μέρος, έτσι ώστε να μην τα χάσετε. Ελπίζω ότι έχω απαντήσει στο ερώτημά σας - «πώς να εγκαταστήσετε μια ελικοειδή ζώνης» σωστά.