Solar Powered βρύσες

Ηλιακή powered βρύσες είναι πρακτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και μη ρυπογόνα φωτιστικά τοπίο. Όπως υποδηλώνει το όνομα αυτών των βρύσες χρήση ηλιακής ενέργειας για τους πηγή ενέργειας. Έτσι, είστε ελεύθεροι από τα δυσάρεστα ηλεκτρικά καλώδια του συρματόσχοινου που διατρέχει κήπους σας.
Πώς να κάνω μια Solar Powered Κρήνη? Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία και είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα κομμάτια ξεχωριστά και η συγκέντρωση τους να φτιάξετε το δικό ηλιακή powered βρύση σας. Η αντλία που θα επιλέξετε πρέπει να είναι τελείως υποβρύχια στο νερό. Η αντλία πρέπει να έχει ένα φίλτρο για να κρατήσει έξω το ρύπο και τη σκόνη. Το επόμενο σημαντικό πράγμα είναι το ύψος στο οποίο το νερό θα πρέπει να αρθεί. Μπορείτε να υπολογίσετε το ύψος με τη βοήθεια ενός χάρακα. Υπολογισμός του ρυθμού ροής είναι λίγο συγκεχυμένη. Αν η ταχύτητα ροής είναι πολύ υψηλό, το νερό μπορεί να αναβλύζουν από το συντριβάνι, και εάν είναι πολύ χαμηλά, μπορεί να γίνει μια στάσιμη δεξαμενή νερού και ένα έδαφος αναπαραγωγής για τα κουνούπια. Η τυπική ταχύτητα ροής είναι 20-30 γαλόνια ανά ώρα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά που είναι σχεδιασμένα για μέχρι 60 γαλόνια ανά ώρα. Αφού καθοριστεί το ποσοστό ύψος και τη ροή, μπορείτε να επιλέξετε μια αντλία που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Υπάρχουν αντλίες που θα δημοσιεύονται κινείται με ηλιακή ενέργεια και δεν απαιτούν ηλιακούς συλλέκτες. Αλλά, αν αντλία σας δεν είναι με ηλιακή ενέργεια, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ηλιακούς συλλέκτες ή μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και το δικό ηλιακούς συλλέκτες σας.
Το ηλιακό πάνελ μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους. Το πιο σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι ότι η ογκούμενη υπό άμεσο φως του ήλιου θα παράγει περισσότερη δύναμη. Ότι ο κήπος σας δεν είναι άμεσα εκτεθειμένη στον ήλιο, τότε θα είναι ένα δύσκολο έργο να τρέξει το ηλιακό τροφοδοτημένο αντλία τη βέλτιστη απόδοση είναι. Κάποιος πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει δέντρο ή τοίχο που μπορεί να εμποδίσει το φως του ήλιου έστω και για λίγες ώρες.
Πολλοί ηλιακούς συλλέκτες που κατασκευάζονται είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αναπόσπαστο, υποβρύχια ηλιακούς συλλέκτες. Αντιμετωπίζουν το φως του ήλιου άμεσα και τοποθετούνται στην κορυφή του μπολ του σιντριβανιού. Υπάρχουν μερικά απόμερα ηλιακούς συλλέκτες που έχουν ένα κορδόνι που είναι 10 πόδια μακριά, γεγονός που καθιστά πιο εύκολη και ευέλικτη ώστε να τα θέσει υπό άμεσο ηλιακό φως. Οι απομακρυσμένες ηλιακούς συλλέκτες μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο ή το εξάρτημα που παρέχεται, είτε άμεσα τοποθετείται στο έδαφος.
Τύποι Ηλιακή τροφοδοτημένη Νερό Σιντριβάνια? Τα πιο δημοφιλή είδη ηλιακής powered βρύσες είναι οι δύο σκέλη και τρεις κρήνες κουρασμένος. Υπάρχουν πολλές πηγές κήπων που γίνονται από εφυαλωμένα κεραμικά, τερακότα ή πέτρα ρητίνη cast. Το φινίρισμα χρώματα των ρητινών cast πέτρα είναι γκρίζα πέτρα, μαύρο σίδερο και το τελείωμα χάλκινο. Slate και χαλκού θεωρούνται επίσης για την κατασκευή ηλιακή τροφοδοτείται βρύσες. Μια άλλη δημοφιλής τύπος κρήνη είναι η ηλιακή ενέργεια σιντριβάνι birdbath. Οι ηλιακοί συλλέκτες για την birdbaths τοποθετηθεί στην κορυφή της κρήνης, ώστε να μπορούν να πάρουν το άμεσο ηλιακό φως. Ένα όμορφο ήχο νερού που παράγεται από όλα αυτά τα διαφορετικά είδη βρύσες που θα καταπραΰνει τα νεύρα σας. Η ηλιακή powered βρύσες που έχουν κατασκευαστεί στις μέρες μας έρχονται μαζί με μια μπαταρία για την αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας. Αυτό βοηθά το σιντριβάνι να παραμένουν σε λειτουργία ακόμα και τη νύχτα.
Δεν είναι ένα πολύπλοκο έργο να κάνει μια ηλιακή powered κρήνη. Αυτά τα ηλιακά powered βρύσες δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να δώσει ζωή στην άλλη αδιάφορος κήπο. Θα σας αρέσει το κελάηδημα των πτερωτών φίλους σας όταν έρχονται για καθημερινά μπάνια τους για να σιντριβάνι birdbath σας. Ή μπορείτε να οργανώσετε ένα κόμμα κήπο που περιβάλλει την όμορφη ηλιακή powered βρύση σας νερό. Φέρτε τη χαρά στα σπίτια σας, με το όμορφο οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον σας ηλιακή τροφοδοτείται βρύση.