Εμπορική Spreaders Λιπασμάτων

Λιπασμάτων spreaders οι μηχανές που χρησιμοποιούνται για την ορθή διανομή των λιπασμάτων στους αγρούς. Υπάρχουν επίσης Διασκορπιστές γκαζόν που είναι διαθέσιμες. Οι τύποι των Διασκορπιστές που διατίθενται στην αγορά περιλαμβάνουν το spreaders εκπομπή, Διασκορπιστές πτώση και γρασίδι spreaders σπόρων. Οι spreaders μεταδίδονται χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μεγάλων εκτάσεων της γης ενώ είναι Διασκορπιστές πτώση προορίζονται για συγκεκριμένη εφαρμογή. The Διασκορπιστές λιπασμάτων εκπομπή κάνουν χρήση ένα περιστρεφόμενο δίσκο για να διαλύσει τους λιπασμάτων. The spreaders πτώση είναι καλό για την εφαρμογή λιπασμάτων με γραμμικό τρόπο.
Εμπορική Spreaders Λιπασμάτων
The spreaders που παράγονται για εμπορικούς σκοπούς, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας και διοξειδίου του άνθρακα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή αυτών των spreaders. Λιπασμάτων spreaders έχουν αυξηθεί επίσης εξελιγμένα με το χρόνο, και μερικές από αυτές έχουν ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου οθόνη. Υπάρχουν γενικά δύο τύποι spreaders, δηλαδή., το φορτηγό βουνό και τραβήξτε τον τύπο. Αυτοί οι δύο τύποι Διασκορπιστές κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη και ποικιλίες.
Magna Διαδώστε? Η έλξη είναι διασκορπιστές τύπου χρησιμοποιούνται για να καλύψουν μεγάλα τμήματα και ένα προϊόν σπάτουλα την ονομασία «Magna Διαδώστε» μπορεί να εξαπλωθεί 2 τόνων λιπασμάτων ανά στρέμμα, σε 80 δρεπανιές πόδια με ταχύτητα των 14 mph. Τη σπάτουλα μπορεί να τραβηχτεί με τη βοήθεια ενός ελκυστήρα. Η αποδοτικότητα των καυσίμων και του χρόνου αυξάνεται κατά 25% οφείλεται σε αυτό σπάτουλα.
Trooper? Το προϊόν σπάτουλα που ονομάζεται «Trooper» είναι μια ισχυρή και εύρωστη μηχανή. Είναι σχεδιασμένο για εργασίες βαρέως τύπου, και χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του στόλου.
The Grasshopper? «Η ακρίδα» είναι ένα άλλο προϊόν διαστολέων μεταξύ των σειρά spreaders λιπάσματος, και έχει μια ικανότητα να εξαπλώνεται 7 τόνους ασβέστη και 5 τόνων λιπασμάτων. Έχει ωφέλιμο φορτίο 180 κυβικά πόδια. Η χοάνη είναι 8 μέτρα πλάτος και 9 μέτρα μήκος, με τις πλευρές κοίμηση με γωνία 45 μοιρών. Το πλέγμα 16 ατσάλι οδηγείται από έναν τροχό έδαφος και βοηθά στην προσαρμογή της ταχύτητας εξάπλωσης με εκείνη την ταχύτητα ταξιδιού. Για να διευκολυνθεί η επιφανειακή λίπανση και της γραμμής καλλιέργεια, τη σπάτουλα έχει υψηλό απόσταση από το έδαφος.
Τριάδα? Η Τριάδα είναι ικανές να διαδώσουν τριών διαφορετικών υλικών σε έναν χρόνο. Η κοκκώδης λιπάσματα που διαδίδονται από αυτές Διασκορπιστές μπορεί να διανεμηθεί σε διάφορες ταχύτητες. Η εξάπλωση ποσοστά των χοάνες κυμαίνονται από £ 10. σε 250 λίβρες. ανά στρέμμα. Βοηθά στην εφαρμογή θρεπτικά μικροσυστατικά αποτελεσματικά σε καθορισμένα ποσοστά τους. Τη σπάτουλα μπορεί να παραδώσει τα λιπάσματα σε 80 δρεπανιές πόδια, αλλά και στις υψηλές ταχύτητες. Η λειτουργία του εν λόγω σπάτουλα μπορεί να ελέγχεται και ρυθμίζεται από έναν φορέα εκμετάλλευσης από ένα ταξί.
The Liberty Series? Αυτές θεωρούνται ότι είναι τα πιο ανθεκτικά μεταξύ όλων spreaders λιπασμάτων. Τα χαρακτηριστικά αυτών των spreaders είναι τα 7 και 10 κατασκευές μετρητή χάλυβα, 5 - 9 πακέτα ωφέλιμο φορτίο τόνο, όλα τα συστήματα κίνησης τροχών τροχών, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Αυτά είναι τα βαρέα Διασκορπιστές καθήκον διαθέσιμο σε δύο τα υδραυλικά και μηχανικά συστήματα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό «Inverted V», υπό την προϋπόθεση να εξαπλωθεί ασβέστη αποτελεσματικά.
Λιπασμάτων spreaders είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την σωστή και αποτελεσματική κατανομή των λιπασμάτων σε πεδία. Οι ανωτέρω εμπορικές Διασκορπιστές λίπασμα είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Κάποιος πρέπει να επιλέξετε μια σπάτουλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κατάλληλα.