Αυτοκίνητο Touch Up Paint

Εμείς συχνά τείνουν να τυχαία ξύστε το χρώμα της δικής μας αυτοκίνητα. Και τότε θα κατάρα, είτε οι ίδιοι για την ηλιθιότητα ή κάποια μεθυσμένους οδηγούς στο δρόμο. Πολλές φορές, εμείς τείνουν επίσης να ξύσει το χρώμα μακριά, ενώ ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου. Στο σημερινό κόσμο, ένα αυτοκίνητο είναι ένα πολύ σημαντικό κατοχής για πολλούς ανθρώπους και είναι συνήθως διατηρούνται με τον καλύτερο δυνατό σχήμα για τους ακόλουθους λόγους. ? Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες που εργάζονται, όπως, δικηγόρους, μεσίτες, πράκτορες και στελέχη, αγοράζουν το καλύτερο δυνατό μοντέλων αυτοκινήτων με τις καλύτερες δυνατές χρώματα δουλειά, απλά για να εντυπωσιάσουν τους ανταγωνιστές, τους συνεργάτες τους και τους πελάτες. ? Πολλές φορές, η κατάσταση ενός προσώπου κρίνεται από το αυτοκίνητο που οδηγεί. Αυτό είναι το πώς Διευθύνων Σύμβουλος της πολλές εταιρείες τέλος αγοράζουν μέχρι δαπανηρά αυτοκίνητα, γυμνάσιο και φοιτητές με τα καλύτερα αυτοκίνητα, καταλήγουν με τον καλύτερο δυνατό ημερομηνίες proms τους και άπειροι, μεθυσμένοι οδηγοί με ισχυρά αυτοκίνητα καταλήγουν στο νοσοκομείο. ? Αυτοκίνητο ενός προσώπου είναι, επίσης, χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση του / προτιμήσεις του. Σε πολλούς οργανισμούς, ιδιαίτερα στον κόσμο των επιχειρήσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας ενός ατόμου που πραγματικά λαμβάνεται υπόψη πριν από την πρόσληψή του / πάνω της μια σημαντική θέση. ? Για πολλούς από εσάς, τους λόγους αυτούς μπορεί να είναι πολύ γελοίο, ωστόσο ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τη χρησιμοποίηση ενός αυτοκινήτου αφή επάνω στο χρώμα ή ένα άγγιγμα αυτοκίνητο μέχρι χρώμα είναι ότι το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ όμορφα και να αισθάνεσαι καλά, ενώ οδηγείτε.
Ένα άγγιγμα αυτοκίνητο μέχρι χρώμα είναι ένα μέσο για την εξοικονόμηση πολλά χρήματα. Το χρώμα του κάθε αυτοκινήτου υπόκειται σε συνεχείς καιρικές συνθήκες. Όπως και τα άλλα μέρη του αυτοκινήτου, το χρώμα είναι αναγκασμένες να πάρουν γδαρμένο και ξεπερασμένος. Παρακάτω είναι μερικές από τις συνήθεις λόγοι για τους οποίους το χρώμα του αυτοκινήτου γίνεται επιδεινώθηκε. ? Scratches λόγω κλειδιά και άλλα τέτοια μικρά αντικείμενα. ? Οξείδωση Περιοδικές. ? Στεγνώσει περιττώματα πουλιών και άλλων κολλώδεις ουσίες που εμπίπτουν στο αυτοκίνητο εν ευθέτω χρόνω. ? Στροβιλίζεται Buffer. ? Αποτέλεσμα Cob-web. ? Scratches που εμφανίζονται ενώ ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου (αυτά μπορεί να είναι αρκετά βαθιά)? Automotive αφή επάνω στο χρώμα είναι ένα είδος do it yourself να επανορθώσει τις γρατσουνιές που εμφανίζονται στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Αυτά τα είδη των χρωμάτων που δεν είναι διαθέσιμα σε τεράστια δοχεία ή κάδους, αλλά είναι συνήθως πωλούνται σε μικρά κουτιά και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικό χρωμάτων ψεκασμού. Η αυτοκινητοβιομηχανία αφή επάνω βαφή είναι τις περισσότερες φορές που παράγονται και διανέμονται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας και είναι διαθέσιμο με τον αντιπρόσωπο από τον οποίο αγόρασαν το αυτοκίνητο. Εάν ο κατασκευαστής αυτοκινήτων δεν παράγει η αυτοκινητοβιομηχανία αφή επάνω στο χρώμα, στη συνέχεια, είστε μέσα για μια δύσκολη στιγμή. Πρέπει να βρείτε το κατάλληλο χρώμα και το είδος της σκιάς που χρησιμοποιείται για το αυτοκίνητό σας. Θα συμβούλευα ότι έχετε μια ματιά στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου ή της απόδειξης παραλαβής που παραδίδεται σε σας όταν έχετε αγοράσει το αυτοκίνητο. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσετε το σωστό χρώμα και απόχρωση του χρώματος, όπως κάθε αναντιστοιχία μπορεί να αφήσει πίσω του μια φρικτή κηλίδα μια εντελώς διαφορετική απόχρωση για το αυτοκίνητο.
Τα παρακάτω είναι μερικά από τα σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου πριν από την επισκευή του την αρχή, χρησιμοποιώντας την αυτοκινητοβιομηχανία αφή επάνω βαφή. ? Κάποιος πρέπει να πλένετε πάντα το μηδέν που έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια του χρώματος ώστε να αρθούν όλοι οι ρύποι που εγκαταστάθηκαν στο μηδέν. ? Μερικά από τα αφής αυτοκίνητο μέχρι τα χρώματα είναι πολύ παχύ. Να καταστήσει το υγρό πιο ελεύθερης ροής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καταφεύγουν σε λάκα λεπτότερες. ? Εάν έχετε ένα πολύ μικρό γρατζουνιές, τότε είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό πινέλο για να αγγίξει την επιφάνεια. ? Αν η γρατσουνιά είναι πολύ βαθιά χρήση ένα μικρό μαχαίρι στόκος για να το γεμίσουν.