Εγκαταστήστε ένα μπάνιο Vent

Για κάθε σχέδιο μπάνιο, μια σωστή διάταξη είναι το βασικό κλειδί για τη διατήρηση της μπάνιο καθαρά και απαλλαγμένα από υγρασία σχετίζονται με προβλήματα, όπως φλούδες μπογιάς, στρεβλώνει πόρτα, μύκητας συσσώρευση σπορίων και μπαγιάτικο οσμές. Δεδομένου ότι το μπάνιο δάπεδο, οι τοίχοι και οι οροφές εκτίθεται συνεχώς σε υγρασία, είναι ευαίσθητα στην ανάπτυξη των σπόρων του μύκητα. Για πολλούς από τους ιδιοκτήτες σπιτιού, να απαλλαγούμε από τοξικά μούχλα και μύκητες είναι μια που δεν τελειώνει ποτέ έργο. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι αρκετά προφανές σε μπάνια που δεν έχουν παράθυρα εξαερισμού. Προκειμένου να επιλυθούν όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα, η πρακτική λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα μπάνιο εξαέρωση ή έναν ανεμιστήρα εξάτμισης.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα μπάνιο Vent?
Ένα μπάνιο εξαερισμού ανεμιστήρας τοποθετείται συνήθως στην οροφή για να εξυπηρετήσει ο κύριος σκοπός για την αφαίρεση υγρασία και οσμές από το μπάνιο, μέσω της σωληνώσεων. Εγκαθιστώντας ένα λουτρό εξαερισμός δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μπάνιο διέξοδο για τη δική σας με την πρόσληψη ενός επαγγελματία τεχνικό. Ποια είναι η πιο δύσκολη είναι η επιλογή μια ανώτερη μονάδα ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε μια μυριάδα αριθμό μπάνιο ανεμιστήρων στην αγορά, που ποικίλλουν από την άποψη της στυλ και την ποιότητα. Επιλέξτε το στυλ και το χρώμα των καυσαερίων εξαερισμού σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.
Ενώ μιλώντας για την ποιότητα του μπάνιου ανεμιστήρες εξάτμισης, που μετριέται σε δύο κύρια χαρακτηριστικά. Ο πρώτος παράγοντας είναι το ποσό της απομάκρυνσης υγρασίας από την εξάτμιση διέξοδο, η οποία μετράται σε κυβικά πόδια ανά λεπτό (CFM), και ο δεύτερος παράγοντας είναι ο θόρυβος που παράγεται από τη μονάδα. Μια ανώτερη ποιότητα μπάνιο ανεμιστήρα εξάτμισης αφαιρεί μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας ανά λεπτό, και λειτουργεί αθόρυβα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, αγοράστε ένα μπάνιο εξάτμισης διέξοδο σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας.
Μετά είναι τα βασικά βήματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εγκατάσταση ενός μπάνιο διέξοδο:
Απαιτούμενα Υλικά? Τα εργαλεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση μπάνιο διέξοδο ανεμιστήρα καυσαερίων εξαερισμού kit (που περιλαμβάνει όλα τα βασικά μέρη), κατσαβίδια, απογυμνωτή καλωδίων (για την απογύμνωση καλώδια), καρποί με κέλυφος σύρμα σε διάφορα μεγέθη, ηλεκτρικές tester (για να ελεγχθεί η σύνδεση καλωδίων), και είδα τρύπημα (να κάνει τρύπα στο ταβάνι). Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται όλα αυτά τα εργαλεία και τα εφόδια έτοιμη πριν από την εγκατάσταση του λουτρού εξάτμισης ανεμιστήρα.
Επιλογή της τοποθεσίας για την εγκατάσταση? Αν εγκαθιστάτε ένα μπάνιο διέξοδο ανεμιστήρα στη θέση μιας παλιάς μονάδας, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε το νέο ανεμιστήρα στον ίδιο χώρο με το ήδη υπάρχον. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε μια θέση στην οροφή όπου υπάρχει μια υπάρχουσα διάταξη φως. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας γλιτώσει από την εγγραφή νέων ηλεκτρικών καλωδιώσεων και συνδέσεων για την εγκατάσταση του λουτρού εξαερισμού ανεμιστήρα.
Προετοιμασία για εγκατάσταση εξάτμισης ανεμιστήρα? Μόλις έχετε αποφασίσει η θέση ανώτατου ορίου για την εγκατάσταση μπάνιο διέξοδο ανεμιστήρα, το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία για τη στερέωση της μονάδας. Για κάθε έργο εγχώριας βελτίωσης, η ασφάλεια προέχει. Έτσι, σβήστε το κύριο πίνακα κυκλωμάτων για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. Προετοιμασία απαιτεί κάνοντας μια τρύπα στην οροφή (όπου έχετε αποφασίσει), καθώς και ο καθορισμός ενός σωλήνα της εξάτμισης (αγωγός λάστιχο) που συνδέει την τρύπα στον εξωτερικό τοίχο. Για καλύτερη κατανόηση, περνούν από το εγχειρίδιο οδηγιών που προβλέπονται με τη μονάδα.
Η εγκατάσταση ενός μπάνιου Vent? Πριν από την τοποθέτηση του μπάνιο διέξοδο, ελέγξτε για την καλωδίωση του ανεμιστήρα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα φώτα μπάνιο συνδέεται με ένα διακόπτη στον τοίχο. Αν αυτή είναι η ίδια περίπτωση με το φωτισμό το μπάνιο σας, τότε μπορείτε να εξετάσουν την καλωδίωση του εξαερισμού στο διακόπτη τοίχου. Ελέγξτε τα διαφορετικά χρώματα καλωδίων και συνδέστε το καλώδιο του ανεμιστήρα στο διακόπτη τοίχο προσεκτικά. Μετά από αυτό, τοποθετήστε το κουτί μέσα στην τρύπα ανώτατο όριο από το οποίο ο εξαερισμός θα κρεμάσει. Αν είναι δυνατόν, μπορείτε να διορθώσετε άμεσα το πλαίσιο της δοκό και, στη συνέχεια, συνδέστε το λάστιχο αγωγού στο υποστήριγμα. Σφίξτε τις βίδες και παξιμάδια. Να εξασφαλιστεί ότι εκτός εξαερισμό γίνουν όλα σωστά. Ενεργοποιήστε την παροχή ρεύματος και ελέγξτε τη λειτουργία του πρόσφατα εγκατεστημένου μπάνιο διέξοδο.
Αυτό ήταν εν συντομία για το πώς να εγκαταστήσετε ένα μπάνιο διέξοδο για τη δική σας. Βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα του σωλήνα της εξάτμισης στο εξωτερικό τείχος είναι προσανατολισμένη προς τα κάτω. Αυτό αποτρέπει την είσοδο του νερού της βροχής ή / και δυσάρεστες σωματίδια μέσα στο μπάνιο. Η εγκατάσταση ενός εξάτμισης διέξοδο όχι μόνο εκτός από μπάνιο καθαρισμό του χρόνου, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση της γενικής ένα μπάνιο. Διαβάστε περισσότερα για:? Λουτρό αναδιαμορφώνοντας? Μπάνιο Ανακαίνιση Ιδέες