Καθαρισμός παρακαμπτήριος Vinyl

Vinyl παρακαμπτήριος έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά πλαισιώσει για την εγχώρια βελτίωση, λόγω της τακτοποιημένη εμφάνιση της και για το γεγονός ότι δεν σαπίζει ή νιφάδα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πιο ανθεκτικά από τα άλλα διαφόρων τύπων υλικού πλαισιώσουν το σπίτι, να πλαισιώσει βινύλιο τείνει επίσης να δούμε θαμπό και βρώμικο κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Όμως, το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά εύκολο να επιλυθεί, δεδομένου ότι αυτό πλαισιώσει μπορεί να καθαρίζεται εύκολα χωρίς πολλή προσπάθεια. Μέχρι τώρα, πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε τα πάντα για τον καθαρισμό πλαισιώσει βινυλίου, όπως το πώς να το καθαρίσετε, καθώς και τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε πλαισιώσει βινύλιο. Η απάντηση στο ερώτημα, πώς θα καθαρίσετε πλαισιώσει βινύλιο είναι αρκετά απλή, απλώς ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα και να πάρετε πίσω την πρώην καθαρή και λαμπερή όψη του παρακαμπτήριος σας.
Παρασκεύασμα καθαρισμού? Πρώτα από όλα, θα πρέπει να προετοιμάσουν παρακαμπτήριος βινύλιο σας, καθώς και τη γύρω περιοχή για τον καθαρισμό. Το βήμα αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας έρχονται με τον τρόπο καθαρισμού και να υποστεί φθορά. Εκτός από αυτό, θα κάνει επίσης την όλη διαδικασία του καθαρισμού, χωρίς προβλήματα, όπως μπορείτε να μετακινούνται ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα εκτός από πλαισιώσει σας.
Έτσι, απενεργοποιήστε δύναμη προς τα έξω ηλεκτρικές μονάδες και να καλύψει έως και τα φωτιστικά, καθώς και τις πρίζες με πλαστικά. Μην ξεχάσετε να σφραγίσετε την κάλυψη με κολλητική ταινία. Επίσης, κυκλοφορούν όλα τα είδη των υπαίθριων επίπλων, μετάλλων καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να υποστεί βλάβη από το νερό. Σε ό, τι αφορά το φυτικό κήπο σας, να τα καλύπτει με ένα πλαστικό φύλλο, για να τους προστατεύσει από τα προϊόντα καθαρισμού που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αφού έχετε αφαιρέσει τα πάντα, από τη γύρω περιοχή, ψάξτε για τη φόρμα και μούχλας λεκέδες στη γραμμή απόθεσης. Τόσο λεκέδες φόρμα και το ωίδιο θα απαιτούσε ειδική μεταχείριση, δεδομένου ότι δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τον κανονικό καθαρισμό. Μάθετε περισσότερα για το πώς να καθαρίσει φόρμα και το ωίδιο.
Πώς να καθαρίσει Vinyl Siding? Για τον καθαρισμό πλαισιώσει βινυλίου, μπορείτε είτε να επιλέξουν ένα πλυντήριο πίεσης ή τη συμβατική μέθοδο καθαρισμού, δηλαδή τη χρήση ενός κουβά και ένα πανί ή μια βούρτσα καθαρισμού. Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά πρόκειται να συζητήσουν τόσο τις μεθόδους με περισσότερες λεπτομέρειες. Ας αρχήν να επικεντρωθούν σε συμβατική μέθοδο καθαρισμού, και ξέρετε ήδη ότι για αυτό, θα απαιτήσει ένα κουβά, ένα πινέλο και ο χειρισμός πολύ χρόνο και προσπάθεια. Έτσι, αγοράστε μια καλή βούρτσα με μια επέκταση λαβή και να πάρει μια έβγαζες του νερού. Αναμίξτε κάποια απορρυπαντικό ή υγρά σαπούνια πιάτων να προετοιμάσει τη λύση καθαρισμού.
Τώρα, υγρό να πλαισιώσουν με το νερό, χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Πρώτον, ξεκινούν με το κάτω μέρος και στη συνέχεια να κινηθεί προς την κορυφή του τοίχου. Βουτήξτε το πινέλο στο νερό πλύσης και στη συνέχεια να αρχίσει τρίψιμο να πλαισιώσουν με την οριζόντια κίνηση. Πάντα να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία από το κατώτατο σημείο και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σταδιακά προς την κορυφή. Αφού έχετε καθαρίσει ένα χώρο, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό και να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο μέχρι να καθαρίσετε ολόκληρο το πλαισιώσει βινυλίου. Έτσι, από τώρα θα πρέπει να έχετε μαντέψει ότι η όλη διαδικασία είναι αρκετά επίπονη και χρονοβόρα, για το οποίο πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό πλαισιώσει βινυλίου.
Χρησιμοποιώντας ένα πιεστικό μηχάνημα μπορεί να κάνει την όλη διαδικασία καθαρισμού εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. Έτσι, γεμίζουν τη δεξαμενή του ένα πιεστικό μηχάνημα με νερό και υγρό σαπούνι πιάτων ή εμπορικό προϊόν καθαρισμού. Τώρα, συνδέστε το λάστιχο στο πλυντήριο πίεσης και στη συνέχεια διατίθενται στην ροδέλα. Κρατήστε το ακροφύσιο με γωνία 45 μοιρών με τον τοίχο, και να αρχίσει ο ψεκασμός του νερού από τη βάση προς την κορυφή. Για τη διευκόλυνσή σας, διαιρέστε το σύνολο του τοίχου σε κάποια τμήματα πλάτους 3 έως 5 μέτρα. Οι εργασίες για ένα τμήμα κάθε φορά και στη συνέχεια να προχωρήσει στο επόμενο. Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να καθαρίσει τον ολόκληρο τοίχο. Πάντα, ξεπλύνετε το πλαισιώσει με καθαρό νερό πριν από τη λύση καθαρισμού έχει την ευκαιρία να στεγνώσει. Διαφορετικά, θα καταλήξετε με έναν τοίχο, γεμάτο ετερόκλητα σημάτων.
Η κύρια ανησυχία σχετικά με τη χρήση υψηλής πίεσης είναι ότι δημιουργεί υψηλή πίεση, για την οποία το νερό μπορεί να διαφύγει μέσα από τις ραφές και την αποσύνθεση της βασικής διάρθρωσης ξύλο ή να προκαλέσουν την ανάπτυξη του φόρμα και το ωίδιο. Επομένως, μην χρησιμοποιείτε ποτέ μια ισχυρή και άμεση ροή του νερού για τον καθαρισμό πλαισιώσουν βινύλιο και επίσης δεν το σημείο το σωλήνα μέχρι το πλαισιώσει. Μάθετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το πώς να καθαρίσει πλαισιώσει βινύλιο.
Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα του φόρμα και το ωίδιο, στη συνέχεια, μαζί με το τακτικό πλύσιμο, θα χρειαστεί τη βοήθεια κάποιων άλλων προϊόντων. Το καλύτερο προϊόν για την αφαίρεση ωίδιο και η φόρμα είναι χλωρίνη. Αλλά, αντί για χλωρίνη χλωρίου, κάτι που χρησιμοποιούν μη-τοξικά, όπως χλωρίνη οξυγόνο. Χλωρίο είναι τοξικό και μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε φυτά εσωτερικού χώρου και τη βλάστηση σας. Για τους άλλους δύσκολους λεκέδες, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εμπορικά προϊόντα καθαρισμού, στην οποία περίπτωση, ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που αναφέρονται στην ετικέτα του προϊόντος. Ελπίδα ότι αυτές τις λίγες συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό πλαισιώσουν βινυλίου έχουν απαντήσει κοινά ερωτήματά σας σχετικά με το πώς να καθαρίσετε πλαισιώσει βινύλιο.